94
Uprkos svemu prijatelji: Saide Frost i Jude Law u zajedničkom provodu

Uprkos svemu prijatelji: Saide Frost i Jude Law u zajedničkom provodu

94
SHARE

Jude Law i njegova bivša supruga Sadie Frost poznati su po svom turbulentnom odnosu. Donedavno su bili u jako zategnutim odnosima, no otkako je on raskinuo sa Siennom Miller, stvari su se popravile, a bivša supruga ga je navodno i tešila.

Osim braka, povezuje ih i troje dece koje su dobili u istom, a nedavno su se zbog dece ponovno ujedinili. Naime, Sadie i Jude su s decom otišli u Las Vegas, gde će provesti uskršnje praznike.

Tokom čitavog boravka u Vegasu, Sadie postavlja statuse na Twitter i tako obaveštava publiku kako se provodi s bivšim suprugom i decom. Rastali su se pre osam godina, a uprkos tome, sve vreme su u kontaktu zbog dece. Jude jako puno vremena provodi u njenom domu, a u više situacija je stala iza njega kao prijateljica. “On je divna osoba i uvek ću biti uz njega”, izjavila je svojevremeno Sadie, a očigledno je to i mislila budući da ga nikad ne napušta.

2 KOMENTARA

  1. Lijepo je to kad se bivsi supruznici slazu-za djecu je to super i puno ce im znaciti da odrastu u stabilne osobe. Ne kaze se uzalud da je bolji i dobar razvod nego los brak! A ljepota nije sve. To upravo dokazuje ova zena kad je uspjela da ulovi ovakvog tipa i to jos kao raspustenica sa djetetom. mozemo samo reci SVAKA CAST!

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.