Start Stars Hot News! Uprkos haljini od mesa, Lady GaGa i PETA zakopali ratne sekire

Uprkos haljini od mesa, Lady GaGa i PETA zakopali ratne sekire

SHARE

IAKO je prošle godine na dodeli MTV muzičkih nagrada svojom mesnom haljinom zgrozila Prijatelje životinja širom sveta, Lady GaGa trebala bi da se nađe u novoj kampanji podjednako kontroverzne međunarodne organizacije za zaštitu i prava životinja, PETA-e.

Nova lica kampanje “Lepe i bez krzna” osim Lady GaGe su Pink i Mariah Carey. Prošle godine su se na plakatima nalazile Michelle Obama i Oprah Winfrey.

“Zakopavanje ratne sekire” između njih i Lady Gage iz PETA-e objašnjavaju rečima: “Njen stav po pitanju krzna nikad nije bio upitan. Lady GaGini kostimi nikad nisu sadržavali pravo krzno. I sama je svojevremeno izjavila: `Mrzim krzno i ne nosim ga`”.

Podsetimo, nakon što je prošle godine sve šokirala svojom haljinom napravljenom od sirovih svinjskih odrezaka, Lady Gaga se izvinila pa je poručila svim vegetarijancima i veganima da ih poštuje: “Nikoga nisam htela da uvredim. Kao što svi znate, ja sam jedna od najneshvaćenijih osoba na Zemlji i mnogi misle sve što im je volja. Kada se ne bismo zauzimali za svoje postupke, vrlo uskoro bismo imali pravo glasa baš poput mesa na našim kostima. Ja nisam komad mesa”.

OSTAVI KOMENTAR