555
Upoznajte novu Carrie Bradshaw

Upoznajte novu Carrie Bradshaw

555
SHARE

Napokon je izabrana naslednica Sarah Jessice Parker! Uloga mlade Carrie Bradshaw, u dugoočekivanoj seriji “Dnevnici Carrie Bradshaw”, pripala je glumici po imenu Anna Sophia Robb, preneo je The Hollywood Reporter.

Ova osamnaestogodišnja glumica ostala je zapamćena po ulozi devojčice Violet Beauregarde u Tim Burtonovom filmu “Charlie i fabrika čokolade”, i ulozi Wendy u ekranizovanoj bajci “Petar Pan” koja bi trebala da izađe sredinom ove godine.

null

Datum izlaska serije “Dnevnici Carrie Bradshaw” još nije poznat javnosti, tako da ćemo još neko vreme pričekati da vidimo kako će se Anna Sophia snaći u ulozi mlade Carrie, sedamnaestogodišnjakinje koja dolaskom u Njujork upoznaje svoje tri prave ljubavi- prijateljice Samanthu, Charlotte i Mirandu, a zatim postaje najpoznatija svetska kolumnistkinja i modna ikona.

11 KOMENTARA

  1. Jaoj pa znam je. Glumi onu malu sto voli zvake u Charli i Fabrika Cokolade. Kako je sad lepa, a kao mala je bila nesimpaticna.

  2. Ona je 2011 snimila film soul surfer.Trebalo bi da ga pogledate mocan je.Inace to je ona devojcica iz filma most za terabitiju,sigurno ste gledali u letnjem bioskopu na rts-u.tako mi je drago

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.