456
Uplašena: Nakon incidenta sa brašnom, Kim pojačava svoje obezbeđenje

Uplašena: Nakon incidenta sa brašnom, Kim pojačava svoje obezbeđenje

456
SHARE

Rijaliti zvezda rekla je kako ju je napad ostavio zabazeknutom, ali da se ipak vratila na događaj jer poštuje organizatore i druge goste.

null

“Ono što je tužno jeste to što je ovo bio događaj koji organizuje humanitarna fondacija…Nisam želela da organizacija bude u senci ovoga…Tužno je kad se neko, znate, kakva god da su mu ubeđenja, ponaša nasilno i radi nešto ilegalno. To nije OK i to je maltretiranje a ja to ne promovišem.”

null

Žena koja ju je napala učinila je to jer Kim voli da nosi krzno, a policija ju je uhapsila. Ipak, Kim je odlučila da je ne tuži, jer kaže kako inače ima previše obaveza u sudovima. Sa druge strane, ona misli da joj sad treba više radnika obezbeđenja i da nema nameru da prestane da nosi krzno. “Ono što radim je moj lični izbor i to je to…Na kraju dana, ako pokušavate da promovišete nenasilje prema životinjama, zašto ste onda nasilni prema ljudima?”

9 KOMENTARA

  1. kim ajde zacepi ta napumpana usta…..ako zelim da nosim krzno,to je moj izbor bla bla bla………odvratna si

  2. Tako je Kim! Prelepa si i dobra osoba, a to je najvaznije! Ta ljubomorna svinja se samo izblamirala, a ti si se ponela kao prava zvezda!

  3. Jao kim ja prava zvezda.bravo za nju…Krava nafurana….Sta mislis ko si?U svetu poznatih nemas vecu ulogu od cistacice wca.

  4. Mozete da pricate sta hocete iz ljubomore,ali je cinjenica da je Kim postala neko i nesto,nebitno kako,sto dokazuje da je jako pametna jer je iskoristila svoju slavu za mnoge stvari…jbg bolje prihvatite to jer ovim vredjanjem nista ne postizete

  5. Mico ti si krava nafurana!!!jao al se vi prosipate hahaha pa zena je postigla nesto u zivotu nebitno kako,al je zato najpoznatija žena u Americi…ima fanova koliko hoće,preljepa je,prezgodna,a ti to zato nikad nećeš ni biti…..a tim svojim glupavim komentarima kao npr:nafurana kurva,krava,glupača……dokazujete samo da ste ljubomorne…..a pokušajte se malo stavit na njeno mjesto pa kako bi se vi osjećali da vas nazivaju nafuranom kurvom????toliko od mene!!pozz!!

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.