419
Uplakana i raspuštena Britney Spears probleme rešava pustošenjem butika

Uplakana i raspuštena Britney Spears probleme rešava pustošenjem butika

419
SHARE

Kontroverzna Britney Spears ponovo šokira javnost svojim raspuštenim izgledom. Osim što je po ko zna koji put pokazala umetke veštačke kose koji vire iz njenog “gnezda”, pop princeza je sad pak pokazala i razmazanu šminku i krvave oči. Naime, plavokosu Britney paparazzi su sreli tokom shoppinga na Beverly Hillsu.

Iako je prvo nosila sunčane naočare te lice sakrivala rukama, nakon izlaza iz butika Envie posrnula pevačica je pokazala crvene i natečene oči. Nakon što je napunila kesu u butiku, uplakana Britney se zaputila u zlataru gde se počastila nakitom. Jesu li skupocene krpice oraspoložile pop princezu, nije poznato jer se odmah nakon izlaska iz butika sa svojim brojnim telohraniteljima zaputila kući.

27 KOMENTARA

  1. ljubavi, lg je na sceni TEK 2 god i vec je uzsno dosadila o.O svejedno, i da je na sceni 22 a ne 2 god, nikad se ona nece moci porediti sa nekim kao sto je brit…ni po pesmama, ni po glasu, ni po izgledu ma ni po cemu… i kad vec pominjes nagrade, britney je dobila troduplo vise sa svojih 19 (kad je bila 2 god na sceni)od gage…samo ti cekaj sledece tca, vma, ema, ama itd pa britney ima da oduva lg sa scene i pod s njom da obrise -.-

    p.s. ako brit ima ‘gnezdo’ na glavi, a jbt sta onda tek tvoja gaga ima?! pravo gnezdo?!

  2. da baš super pjeva,pogotovo uživo…..link to youtube.com
    presmiješno!!!!stv ne kužim kako nakon svih sranja koje je napravila da opet ima tolikor etardiranih ljudi koji je podržawaju…UŽAS!!
    link to youtube.com
    mislim da je očigledno ko od njih 2 zna pjevati a ko ne….a kada bash hoćeš,eto vidjet ćemo na sljedećim MTV nagradama…

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.