294
Upecao se: Harry Styles imao bizarnu nesreću tokom snimanja 1D filma!

Upecao se: Harry Styles imao bizarnu nesreću tokom snimanja 1D filma!

294
SHARE

harry styles

Harry, Liam, Zayn, Niall i Lous proživeli su razne događaje dok su snimali svoj predstojeći 3D film “This Is Us”, a režiser Morgan Spurlock otkrio je jednu scenu iz filma koja će verovatno svim Directionerima biti nezaboravna!

Naime, tokom snimanja scene kada su momci pecali, nesrećnim spletom okolnosti Hazzi se udica od pecaljke zakačila za zadnjicu. “Bili smo na pecanju i Harry he bejaji uspeo da se uplete u najlon. Najpre je udicom zakačio prst, a zatim i zadnjicu. Ta scena će se definitivno naći u filmu”, ispričao je Morgan.
Pa, jedva čekamo da vidimo kako će to izgledati! Na pitanje šta mu je najteže palo tokom snimanja, reditelj je odgovorio da su to bili ludi Directioneri: “Viđao sam kako momke vijaju niz ulicu!”

Izvor: Life Content

28 KOMENTARA

  1. Tako ste i za Justina Biebera pisali da je on najbolji i da niko nije kao on,pa sada o One Direction to isto pisete. Ok,ali ko je sledeci? Conor Maynard ili Austin Mahone? Ok je to,ja ne slusam nkoga od njih,niti ih mrzim! :) Nije moja stvar da pisem svakakve gluposti o njima,ako ih ne znam ili ako sam cula nekoliko pesama… :D

  2. Hahaha dusaaa mala to cu hteti da vidim <3 aaa jos 11 dana nmg da verujem <3 a sutra se izvlaci dobitnica onog odlaska u London i ta devojka koju izvuku ce otici na veceru sa hazzom i liamom aaa <3 haha 'ocu jaa!!!

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.