629
Uništitelji: Zayn Malik upropastio preskupi skuter, Harry bacio TV kroz prozor

Uništitelji: Zayn Malik upropastio preskupi skuter, Harry bacio TV kroz prozor

629
SHARE

Momci iz One Directiona nisu poznati po pravljenju problema, ali ipak sebi ponekad dozvole da se ponašaju kao “loši momci”.

null

Zayn je za “Celebs on Sunday” govorio o svom nedavnom incidentu kad je uspeo da ošteti skupoceni italijanski skuter. “Slupao sam Vespu!”, rekao je Zayn. “Okrenuo sam se, prešao oko 2 metra i izleteo u šljunak. Bila je to limitirana edicija, vredna hiljade evra. Morali su da koriste crveni lak za nokte da bi sakrili oštećenja.”

null

Sa druge strane, Harry je odlučio da po ugledu na rok zvezde jednostavno izbaci nešto kroz prozor. “Zato što nam svi govore kako nismo u duhu rokenrola, mislio sam da izbacim TV kroz prozor.” Ipak, Louis kaže da sve nije prošlo po planu: “Nije se polomio, nije čak imao ni ogrebotine.”

46 KOMENTARA

  1. Idem reći starcima, da nisam jedina što je izbacila TV, kroz prozor!I nije to ništa vespa, ja se zaletjela s džipom i pravac u rijeku!Ne mojte mi zamjeriti imam samo 15 godina!!! A njima ako treba kakva pomoć oko razbijanja, znaju gdje živim! lol :) :D 

  2. Znate sta,HALO koja je logika razbacujes se parama,bacas TV kroz prozor? HEJ pa neki nemaju sta da jedu. LOL meni to stv. nije jasno. -.-‘

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.