209
Uništava se zbog Kristen: Rob se opija da bi zaboravio tugu

Uništava se zbog Kristen: Rob se opija da bi zaboravio tugu

209
SHARE

Američki mediji prenose da mladom glumcu strahovito teško pada prevara njegove devojke i da još uvek ne može da se povrati iz šoka.

null

Rob je beskrajno verovao svojoj devojci i pripremao se da je pred kraj leta i zaprosi. Međutim, njegov ceo svet sad se srušio. Glumac trenutno boravi u domu prijateljice Reese Witherspoon a noćima već tumara po Los Anđelesu gde utapa tugu u alkoholu, prenosi časopis People.

null

Rob ne želi više da ima bilo šta zajedničko sa Kristen – i dalje uporno odbija da razgovara sa njom a čak je i zatražio da on ostane vlasnik njihovog zajedničkog psa. Sve ovo može se jako odraziti i na uspeh poslednjeg u nizu Twilight filmova, jer je mnogima u ovom trenutku jako teško i da zamisle kako će se Rob i Kristen pojavljivati zajedno na njegovim premijerama širom sveta.

28 KOMENTARA

  1. pa jesi li normalan? nije ga vrijedna. sto ne nade neku normalnu.znam da je tesko, ali je ona pokazala da ga ne cijeni.

  2. Ja prosto nmg da ih zamislim drugacijee…msm odvojenoo…ono kao “oduvek” (nmg da definisem “oduvek” xD) su zajedno!!! Tesko mi je da ih zamislim u vezi sa drugim ljudima -.- Alii,sta je tu jee!!! :P
    Ne treba Rob to da radi,zasluzuje boljuu <3 <3

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.