Start Stars Hot News! Una Healey (The Saturdays): Mi smo dokaz da možete biti i uspešna...

Una Healey (The Saturdays): Mi smo dokaz da možete biti i uspešna majka i uspešna pevačica

SHARE

thesaturdays

Grupu The Saturdays okružile su glasine da su na ivici raspada nakon što su čak tri članice zatrudnele, ali Una Healy kaže da one uspevaju da balansiraju majčinstvo sa svojim muzičkim karijerama.

Tridesetdvogodišnja pevačica prva je članica ovog benda koja je postala majka kada je u martu prošle godine dobila kćerkicu Aoife Belle. Rochelle Humes je nedavno dobila kćerku Alaia-Mai, a Frankie Sandford očekuje svoje prvo dete sa verenikom Wayneom Bridgeom. One tvrde da da njihove porodice nisu prepreka za njihove karijere i da deca nisu omela njihov rad u bendu. Una je izjavila da se nada da će ona i ostale devojke biti primer ženama iz celog sveta i da im dokažu da mogu da imaju i bebu i karijeru.
“Ja sam bila kao zamorče u eksperimentu kako bi to izgledalo zatrudneti u girl bendu. Ali, to nama uspeva”, rekla je ona za Heat magazin.
“Mi smo porodični bend i dokazujemo ženama da mogu da imaju decu i da budu u bendu. Važno je pokazati ženama da mogu da rade i da imaju karijere.”
Una, koja je udata za ragbistu BEna Fodena takođe je otkrila i da se nada da će u budućnosti imati još dece. Ipak, za razliku od njenih koleginica iz benda, Mollie King kaže da za sada ne planira da postane majka.

Izvor: Life Content

OSTAVI KOMENTAR