Start Stars Hot News! Umrla Amy Winehouse

Umrla Amy Winehouse

SHARE

Britanski mediji objavili su da je pevačica Amy Winehouse nađena mrtva u svom stanu. Pevačicu je medicinsko osoblje hitne pomoći našlo u njenom domu u Londonu oko 16 sati.

Policija za sad tvrdi da je uzrok smrti “neobjašnjiv”, ali ne i sumnjiv. “Policiju je pozvala Londonska hitna služba na adresu Camden Square NW1 nešto pre 16.05 sati danas, u subotu 23. jula nakon prijava da je žena nađena mrtva. Kad smo došli na mesto događaja, policija je pronašla telo 27-godišnjakinje koja je na licu mjesta proglašena mrtvom”, stoji u saopštenju Metropolitanske policije. Hitnu je pomoć navodno pozvala žena koja je našla Amy u njenom stanu, bez svesti.

Pevačica je ranije ove nedelje viđena s Dionne Bromfield čija je kuma, na iTunes festivalu, a svedoci tvrde da je izgledala jako loše. “Amy se teturala po pozornici, zgrabila je mikrofon i molila publiku da kupi album njene štićenice”, tvrde izvori, a prenose britanski mediji. Amy je pre nekoliko nedelja morala da otkaže evropsku turneju nakon nastupa u Beogradu gde se takođe teturala po pozornici i bila je ispraćena zvižducima publike.

OSTAVI KOMENTAR