113
Umoran i nepristojan: Robert Pattinson razočarao Australijance

Umoran i nepristojan: Robert Pattinson razočarao Australijance

113
SHARE

Rob je gostovao u Australiji kako bi promovisao poslednji u nizu Twilight filmova, ali nije ostavio nimalo dobar utisak na lokalne medije.

null

Rob je tokom gostovanja u jednom šou delovao jako umorno i pospano, pa je konstantno zevao za vreme intervjua. Voditelj koji je razgovarao s njim kasnije je izjavio: “Siguran sam da je Rob dobar momak ali zevanja tokom intervjua…Nije mi briga, bilo je to strašno nepristojno.” Nezadovoljstvo ponašanjem glumca izrazili su i drugi mediji u nama dalekoj zemlji jer i na promotivnim fotkama glumac deluje pomalo nezainteresovano i namrgođeno.

7 KOMENTARA

  1. Jebote koji idioti… -.-” pa nije ni njemu lako, svi smo mi ljudi, da je neko od nas to radio sta bi bilo? nista.. iskulirajte ga :P

  2. @LarryStylinsonFuckEveryNight;) aaaaaa koliko ti je dobar nick :O <3
    inace, sto se tice roba,nije ni njemu lako da se smeska ljudima koji mu vriste u facu i da odgovara po milioniti put na ISTA pitanja.

  3. Eh, pa i njega je umorila ova euforija oko Kristen, a još sadi ovi intervjui oko filma…. Pa i ja bi zjevala. Siguran sam da je umoran od svega i to je to!

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.