326
Umetnica koja je napravila 1D voštane figure: Njihova lica su prelepa i...

Umetnica koja je napravila 1D voštane figure: Njihova lica su prelepa i simetrična

326
SHARE

Iako svi znamo da su momci iz One Directiona obožavani zbog svog izgleda koliko i zbog muzike koju prave, sada imamo i potvrdu stručnjaka za to.

Naime, Georgina Power, umetnica koja je napravila voštane figure Nialla, Liama, Harryja, Zayna i Louisa, koje su izložene u muzeju Madame Tussauds u Londonu, rekla je da momci imaju veoma lepe i simetrične crte lica. Ona je otkrila i da su ona i njene kolege bili pod velikim pritiskom da figure urade kako treba jer nije želela da se Directionerima ne dopadne njihov rad.
“Uvek je izazov da predstavite suštinu neke osobe, da predstavite nečiju ličnost i njegov izraz. Znali smo da će ove figure biti veoma pažljivo pregledane od strane njihovih vernih fanova, koji veoma dobro znaju momke. Ovde je izazov bio da učinimo da oni budu zadoboljni rezultatom, i nadam se da smo uspeli u tome”, kaže Georgina. Na pitanje koji član 1D prema njenom mišljenju izgleda najatraktivnije, ona odgovara: “Interesantno je da svi atraktivni ljudi imaju simetrična lica. Svih pet momamka uklapaju se u taj opis i imaju ‘krive’ osmehe, još jedna osobina koju imaju atraktivni ljudi.
Voštane figure predstavljene su prošle nedelje i biće izložene u Londonu do juna, kada će se preseliti u Njujork, a potom i u Sidnej.

Autor: Life Content

18 KOMENTARA

 1. -3 Oceni negativno -1 Oceni pozitivno +1andjelaThEwAnTeD....PERKA 4EVER....P I J...T I N......NATHAN I LOVE YA SOOOO MUCH...TI SI NAJLEPSI DECKO NA SVETU..........EMA-KRALJICA...anchy-manchy QUEEN....Sofija je srpska Taylor Swift..a alex je sexy.......

  prelepi su…perka,trebas mi,javi se…ostavila sam jovana..<33

 2. -1 Oceni negativno -1 Oceni pozitivno +1andjelaThEwAnTeD....PERKA 4EVER....P I J...T I N......NATHAN I LOVE YA SOOOO MUCH...TI SI NAJLEPSI DECKO NA SVETU..........EMA-KRALJICA...anchy-manchy QUEEN....Sofija je srpska Taylor Swift..a alex je sexy.......

  :-(

  • -2 Oceni negativno -1 Oceni pozitivno +1andjelaThEwAnTeD....PERKA 4EVER....P I J...T I N......NATHAN I LOVE YA SOOOO MUCH...TI SI NAJLEPSI DECKO NA SVETU..........EMA-KRALJICA...anchy-manchy QUEEN....Sofija je srpska Taylor Swift..a alex je sexy.......

   ne mogu vise danijele…poludela sam….i hvala na brizi..<333:-(

 3. Treba da se spakuje i ode sa sveta napravila je sramotu od Liamove figure Liam nije debeo u licu -.-

 4. Oceni negativno -1 Oceni pozitivno +1andjelaThEwAnTeD....PERKA 4EVER....P I J...T I N......NATHAN I LOVE YA SOOOO MUCH...TI SI NAJLEPSI DECKO NA SVETU..........EMA-KRALJICA...anchy-manchy QUEEN....Sofija je srpska Taylor Swift..a alex je sexy.......dajana-srce moje..

  :-O

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.