508
Učenica nadmašila učiteljicu: Cher LLoyd popularnija od Cheryl Cole!

Učenica nadmašila učiteljicu: Cher LLoyd popularnija od Cheryl Cole!

508
SHARE

null

Iako je tek počela muzičku karijeru, Cher Lloyd već je uspela da stekne veći broj sledbenika na tviteru u odnosu na svoju nekadašnju mentorku!

null

Cher sad ima čitav 3.57 miliona sledbenika dok je Cheryl na 3.55, a ta razlika verovatno će se samo povećavati. Nažalost, dve slavne britanke su u jako lošim odnosima. Cher je kritikovala ponašanje Cheryl, rekavši da joj ona nikad nije pomagala u X Factoru, iako joj je bila mentorka. “Imam veću šansu da dobijem lutriju nego da proćaskam s njom”, rekla je u jednom intervjuu i čak kritikovala pevanje svoje koleginice, optuživši je da se previše oslanja na autotjun. Cheryl joj nije ostala tužna pa je na svom tviteru prokomentarisala: “Pažljivo birajte koga ćete šutnuti dok se budete uspinjali…vas će šutirati duplo jače dok budete padali.” Cher se kasnije nevešto izvinjavala rekavši da joj je žao ukoliko se Cheryl uvredila zbog njenih izjava.

IZVOR: Life Content
FOTO: FAME

31 KOMENTARA

  1. Greska :) ne izbacuje singlove tamo jer je bas briga za Ameriku,a to da je ne vole , ne lupaj,Cher izbacuje tamo singlove,a i Svi su totalnii Flop + Ceo Album koji je tamo izbacila … verovatno ni singlovi od Cheryl , nebi uspeli dobro da se prodaju u Americi,ali zbog toga ih ni ne objavljuje tamo,Cher da , zato sto je zeljna para :(

  2. @No name
    Ne izbacuje tamo singlove zato stoje bas briga za Ameriku?
    Od svih gluposti koje sam ja uz svom zivotu cula i procitala ovo je ubedljivo najveca.I znas li da napises jos nesto sem ovog “flop”,oca ti?
    Znaci ubi se -.-“

  3. I ako je u SAD-u ne vole,zasto su trazili od producenata X Factor-a da je izbace iz show-a??Sigurno zato sto je obozavaju O.o Ajde molim te -.-“

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.