202
U timu Justina Biebera nimalo srećni nakon optužbi da je pevač pušio...

U timu Justina Biebera nimalo srećni nakon optužbi da je pevač pušio marihuanu

202
SHARE

null

Kako prenosi časopis Us Weekly, tim koji radi za mladog pevača nije nimalo oduševljen fotkama koje su se pojavile u javnosti i čine sve kako bi saznali ko ih je napravio.

Kako prenosi TMZ, gde god da se Justin pojavi stoje i znakovi koji upozoravaju da sve načinjene slike pripadaju Justinu, a ne osobi koja ih napravi. Slike na kojima se Justin vidi kako navodno puši marihuanu procurele su u javnost jer je zakazalo Jusovo obezbeđenje. Pevač se još uvek nije oglasio povodom svega, ali je fanovima na Twitteru poručio da će i u 2013. godine razočarati sve koji sumnjaju u njega i Beliebere.

IZVOR: Life Content
FOTO: FAME

18 KOMENTARA

  1. Ja se njemu divim…Koliko puta su ga optuzili, on je ostao pribran ;) Mnogo je dobar, misli na sve, sali se, pozitvan je….Hejteri mu nisu ni do kolena :O I ja sam pre bila hejter, ali sam shvatila koliko je on dobar. Ne verujem da je pusio marihuanu, ali, Boze moj, pa sta i da jeste? Mislim, to nije dobro, ali…Po meni je on dobar i znam da ga nekad vredjam, ali to je zato sto se iznerviram :/ Izvinite sto je ovaj komentar dugacak…

  2.  Njegov tim zna da on to nije uradio i nije razočaran nego im je krivo što TMZ izbaci slike nekog kretena kojem su garant bacili koju marku u pađe da uradi te slike .. I što uvijek  se neke budale prave važne mislećši da mu mogu upropastiti  karjeru al se zaje**  podobro ali što je tu je saznat če se koje kad tad .. Znamo mi svi da nije to Justin  :)  <3 

  3. To nije Justin i bitno je da njegov tim, njegova porodica, prijatelji i mi, Belieberi, to znamo, a to sta hejteri pricaju, to nam nije vazno.

  4. Gledala sam duže sliku i to definitivno nije on Justin nikad ne nosi Nike to se zna samo Supra… Hajteri vi ste samo ljubomorni vi mu niste ni do koljena on ima beliebere i nikako ga nećete moći maknuti!!!!!!!!!!

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.