312
U problemima: Usher brzinuo u plač na sudu

U problemima: Usher brzinuo u plač na sudu

312
SHARE

Usher je briznuo u plač tokom suđenja zbog navodnih optužbi bivše žene kako više brine o zabavama nego o vlastitoj deci, izveštava TMZ.

Usher je proveo sate u sudnici zbog bitke za starateljstvom koju vodi sa bivšom ženom Tamekom Foster, a tokom ispitivanja je Tamekin advokat pokazao slike na kojima se jasno vidi kako se Usher zabavlja po Europi.

[youtube beB9riXZ_F8]

Na tapetu se takođe našlo navodno pevačevo uživanje u drogama, na šta je ovaj priznao kako je u prošlosti znao da zapali pokoji džoint, ali nakon što se poteglo pitanje uzimanja Ecstasyja. Usherov je advokat uložio prigovor. Tameka ga je optužila za uživanje droga pred decom, što je pevač odlučno opovrgao.

13 KOMENTARA

  1. ma on je meni super, ovako na TV-u. Ali činjenica je da mi nikada ne znamo sta se stvarno dogadja “iza kulisa”. Mozda on jeste ovakav kakvim ga ona smatra, ali po onoj slici koju o njemu imam u javnosti, mislim da to nije istina. Uostalom zbog čega bi se toliko borio za decu da nije spreman da ih vaspitava i odgaja. !!?

  2. ja mislim da on place jer je on zbog ove devojke, kasnije zene, zrtvovao karijeru, jer kada se ozenio njom bio napusten od strane svojih fanova i napadan od strane medija.. verovatno mu je nekako krivo sta je sve uradio za nju, a ona owakooo :( ;(

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.