221
U pripremi još dva albuma Amy Winehouse

U pripremi još dva albuma Amy Winehouse

221
SHARE

Otac pokojne pevačice kaže da je ona snimila veliki broj obrada pre svoje smrti, pa veruje da je to dovoljno za nove albume.

SIPAUSA30039104_000009

Govoreći za Daybreak, Mitch Winehouse je otkrio: “Ne znam da li ima više od toga, ali siguran da će biti izbačen još jedan album, ako ne i dva.” Ipak, on otkriva da će novi materijal biti izbačen samo ako je zaista kvalitetan. “Urađena je čitava gomila obrada, tona njih, ali stvar je što ne želimo nikog da prevarimo. Iako su nam njeni fanovi vrlo bitni, ne želimo da im prodajemo otpatke.”

FOTO: SIPA

19 KOMENTARA

  1. Slazem se sa svima vama..i meni je jako zao sto je umrla..imala je premocan glas drugaciji od ostalih..stvarno mi je zao..ko zna gde bi dogurala da se nije desilo,to sto se desilo..a verujem da ce obrade biti dobre..jedva cekam :)

  2. Ona je bila dobra pevacica i volim da cujem njene nove pesme,ali smatram da je glupo izdavti gomile albuma posle smrti izvodjaca….ajde najveci hitovi recimo,ali nove pesme,koje mozda nisu ispale onako kako je izvodjac zeleo,to mi je bez veze…nekako stvaraju mrlju u celoj karijeri izvodjaca….

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.