Start Stars Hot News! U prevelikoj gužvi uoči koncerta Justina Biebera osam devojčica završilo u bolnici,...

U prevelikoj gužvi uoči koncerta Justina Biebera osam devojčica završilo u bolnici, nastup otkazan

SHARE

Koncert kanadske teen zvezde Justina Biebera koji se trebao održati u jednom trgovačkom centru u Sydneyju otkazan je zbog prevelike gužve. Osam devojaka je završilo u bolnici, a još nekoliko ih je povređeno kada su hiljade tinejdžera pohrlile prema vratima trgovačkog centra gde je trebao biti održan koncert kanadske pop zvezde. Policija je otkazala nastup, uprkos tome što je oko 5.000 fanova provelo noć ispred centra, čekajući koncert i priliku za što bolje mesto u publici.

Devojčici napukla kost u nozi

Navodno je neko u ponedjeljak ujutro proširio glasine da 16-godišnji pevač dolazi ranije što je izazvalo takvu navalu da se najmanje desetak devojčica onesvestilo, a pripadnici hitne pomoći su ih jedva izvukli iz gužve. Osmoro ih je poslato u bolnicu, jedna s napuknutom kosti u nozi, dok su ostale hiperventilisale. “Očekivali smo da će ovo biti najveći koncert koji smo do sad imali, ali nismo mogli predvideti da će to poprimiti ovakve razmere”, rekao je Grant Denyer koji je trebao prenositi koncert.

“Jedva sam čekala da izađem”

Policija javlja da su bili spremni za koncert, ali histerija 5.000 fanova jednostavno je izmakla kontroli. “Nisu želeli slušati naša uputstva pa nismo imali drugog izbora nego otkazati događaj”, rekao je zamenik načelnika policije, Dave Owens. Jedna 14-godišnja devojčica koja je čekala koncert ispričala je da su se vrata trgovačkog centra trebala otvoriti u 17 sati, ali su se iz nekog razloga otvorila dva sata ranije. “Nastao je haos. Jedva sam čekala da izađem od tamo”, rekla je devojčica. Pevač se nije oglasio o ovom incidentu.

OSTAVI KOMENTAR