Start Stars Hot News! U potrazi za ženskom srećom uz Always!

U potrazi za ženskom srećom uz Always!

SHARE

“Always Sapphire 5.0 – u potrazi za ženskom srećom” želi da vam pomogne u prepoznavanju i pronalaženju onih posebnih trenutaka koji čine dan veoma specijalnim, čak i kada je to jedan od onih dana u mesecu.

Koja je to situacija ili trenutak koji su vas učinili srećnim? Podelite to s nama, a najinteresantnije priče Always Sapphire 5.0. i magazin Bravo Girl nagradiće vaučerom za vikend s drugaricom na salašu ili Always setom.

Image Hosting by imagefra.me

Odsad možete raditi sve ono čemu se istinski radujete, čak i tokom onih dana. Kada je lep dan, šetajte s prijateljem, provedite neko vreme s voljenom osobom, idite u kupovinu ili u bioskop s najdražim osobama, ili bez razmišljanja radite ono što će vas usrećiti.

Always Sapphire 5,0 s povećanom apsorbcijom i suvoćom, koji su priznali ginekolozi, zvuči kao prava stvar.

Trenutna zaštita sa 20% većom moći upijanja zasigurno će učiniti dan fantastičnim!

Image Hosting by imagefra.me

Always ti poklanja i dva noćenja s doručkom u sobi za dve osobe na Salašu 137 na Čeneju, što možeš iskoristiti od 15. juna do 15. septembra 2010. godine!!!

Da bi osvojila nagradu, treba da nam napišeš koja je to situacija ili trenutak koji su te učinili srećnom. Odgovor pošalji na adresu bravogirl@color.rs, a mi ćemo izabrati najlepšu priču, čija će autorka s drugaricom, dečkom, mamom… ići na Salaš 137!

Image Hosting by imagefra.me

OSTAVI KOMENTAR