Start Stars Hot News! U Pattinsonovom životu postoji DRUGA ŽENA!

U Pattinsonovom životu postoji DRUGA ŽENA!

SHARE

32599PCN_Rpatz

Zvezda Twilighta Robert Pattinson nas je sve držao u neizvesnosti u vezi sa njegovim odnosom sa koleginicom Kristen Stewart, ali sada možemo da otkrijemo, da je u stvarnosti daleko bliži svojoj agentici Stephanie Ritz.

Dok se njegova romansa sa Kristen Stewart prilično ohladila od letos, Robert je u međuvremenu razbvio osećanja prema Stephanie koja ima trideset i nešto godina…

”Kada god mu je potreban savet on se okreće Stephanie”, kaže izvor. ”Ona ga veoma podržava u njegovim muzičkim aspiracijama i pomaže mu u tome.”

Kristen je šutnula svog momka Michaela Angarana kako bi bila sa Robertom, ali veza sa njim nikad nije uspela i oni su se stalno svađali zbog toga što Rob voli malo da gleda sa strane, i naravno zbog njegove veze sa Stephanie.

Kristen je besna što on toliko vremena provodi sa njom i što ponavlja svaku njenu reč!

”Rob i Kristen nikad nisu javno pričali o svojoj vezi, jer su mislili da nema o čemu da se priča. Zbližili su se pred kamerama zbog promocije filma, ali im je to inače veoma teško.”

”Ima mnogo hemije među njima, ali su oboje veoma mladi i nemaju pojma šta žele. Veoma je to sve haotično.”

”Rob je uvek bio problematičan i pobegao je iz UK u Hollywood da bi pokušao da se smiri. On i nije dobar materijal za momka…”

Image Hosting by imagefra.me

OSTAVI KOMENTAR