221
U Pattinsonovom životu postoji DRUGA ŽENA!

U Pattinsonovom životu postoji DRUGA ŽENA!

221
SHARE

32599PCN_Rpatz

Zvezda Twilighta Robert Pattinson nas je sve držao u neizvesnosti u vezi sa njegovim odnosom sa koleginicom Kristen Stewart, ali sada možemo da otkrijemo, da je u stvarnosti daleko bliži svojoj agentici Stephanie Ritz.

Dok se njegova romansa sa Kristen Stewart prilično ohladila od letos, Robert je u međuvremenu razbvio osećanja prema Stephanie koja ima trideset i nešto godina…

”Kada god mu je potreban savet on se okreće Stephanie”, kaže izvor. ”Ona ga veoma podržava u njegovim muzičkim aspiracijama i pomaže mu u tome.”

Kristen je šutnula svog momka Michaela Angarana kako bi bila sa Robertom, ali veza sa njim nikad nije uspela i oni su se stalno svađali zbog toga što Rob voli malo da gleda sa strane, i naravno zbog njegove veze sa Stephanie.

Kristen je besna što on toliko vremena provodi sa njom i što ponavlja svaku njenu reč!

”Rob i Kristen nikad nisu javno pričali o svojoj vezi, jer su mislili da nema o čemu da se priča. Zbližili su se pred kamerama zbog promocije filma, ali im je to inače veoma teško.”

”Ima mnogo hemije među njima, ali su oboje veoma mladi i nemaju pojma šta žele. Veoma je to sve haotično.”

”Rob je uvek bio problematičan i pobegao je iz UK u Hollywood da bi pokušao da se smiri. On i nije dobar materijal za momka…”

Image Hosting by imagefra.me

22 KOMENTARA

  1. E sad ste stvarno preterali Bravo……izmisljate.Mozda je blizak sa njom zato sto mu je Stefani agent…msm stvarno.I ova recenica na kraju…..nije dobar materijal za momka,sta bi to trebalo inace da znaci?!?!?!?!A Rob i ‘Kristen ne pricaju o njihovoj vezi javno(ako je ta veza ikad i postojala)zato sto im Summit zabranjuje da budu zajedno,jer misle da ce naskoditi imidzu filma.Ja bez dokaza(slika,video)ne verujem ni u sta sto ovde pise….a svaka recenica pocinje sa: “Izvor kaze……” TEAM EDWARD/ROBERT ALL THE WAY!!!!

  2. anchi, slazem se sa tobom! Kad vidim video gde on govori da je u vezi sa tom Stephanie, onda cu tek da vam poverujem… A, ona je straija od njega negde 10 godina! Bolesno!

  3. Glupost…..nije dobar momak?????pa zasto onda za njim trci 100000 devojaka!?!?!?!?!?!?!?on je najbolji,a vezu kriju zato sto bi javnost to upropastila…ako on kaze da je sa Stephanie,onda cu poverovati!

  4. ccc…eejj ba zena je starija 10 godina ak ne i vise od njega mozda robert voli stephanie samo jer je iskusna i prima dobre savjete od nje a nikad ne bi povjerovala da su u vezi,samo ak on to prizna …cc sta je vama…msm stvarno je ovo pre preglupo…ja vjerujem da robert i kristen skrivaju vezu…i mislim da ima nesht izmedju njih…i bili bi stvarno preslatki zajedno…:))) pozz

  5. i ja mislim da izmishljate!mozda su samo prijatelji….jer ste wideli slike,neki wideo,de su dokazi za to shto pishete?????!!!!!dokazite da je nash Robert zaborawio Kristen i mi cemo da wam powerujemo…shto swi mislimo da nije tachno!

  6. ja isto ne vjerujem u to…nevjerujem da bi on ostavio kristen…al to što su se oni dvoje malo udaljili ne znači..da sad rob hvata drugu..al neznam ni sama više koome vjerovati,nemre se tu niš dokazati….

  7. ne vjerujem u to da je robert sa gospođom straijom od sebe 10 godina. a otkuda mi uopšte znamo da je on i bio sa kristen možda su samo dobri prijatelji i slažem se sa tim da su potrebni dokazi za njihovu vezu i tek onda kad robert kaže ” u vezi sam sa kristen” ili ” u vezi sam sa stephanie” ( a tada ću ga smatrarti ne normalnim) tek tada ću povjerovati……

  8. ma,daj jbt,shta swi odma dizete frku…sad je swima normalna ta weza mama-sin(da je dewojka starija),pa mozda i washem ljubljenom Robertu….I shta wi mozete da mu kazete?!To je njegow ziwot i on IMA PRAWO da bira dewojke i KOGA GOD ON POZELI u swom krugu,a washe je samo da ludite za njim i da budete SLEPICE…

  9. da da anchi Summit zabranjuje..dajte mi dokaz..koliko ima tv emisija pa nek to kaze svim fanoima ..koliko je bilo twilight konvencija nista nije spomenu a gledala sam svaku :)

  10. pa mozda i ne lazu ako niste znali robert je sada SLOBODAN ,razumete SLOBODAN TAKO DA JE OVO MOZDA I ISTINA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.