Start Stars Hot News! U nedelju je finale Prvog glasa Srbije: Publika i žiri biraju pobednicu!

U nedelju je finale Prvog glasa Srbije: Publika i žiri biraju pobednicu!

SHARE

null

Najpopularniji muzički šou u Srbiji primakao se kraju. Tri dame, superfinalistkinje: Nevena Božović, Mirna Radulović i Sara Jovanović predstaviće nam se poslednji put na dobro poznatoj sceni.

Mirna, Sara i Nevena kažu da će izvući svoj maksimum kako bi se predstavile na najbolji način u superfinalu ali i da su se dogovorile da bez stresa i s punim uživanjem otpevaju svoje numere i izvedu poslednji ples za publiku Prvog glasa. Ipak, pravila šoua su jasna – pobednik može biti samo jedan i samo jedna dama će poneti titulu “Prvog glasa Srbije”. Osim ovog laskavog priznanja, pobednicu očekuje i izuzetna nagrada u vrednosti od 100.000 evra! Publika će svakako imati ključnu uloge jer će se u samu završnicu plasirati dve dame sa najvećim brojem glasova publike. Potom će uslediti poslednji duel nakon kojeg će žiri imati konačnu odluku i proglasiti pobednicu!

Po svemu sudeći, pred nama je najuzbudljivije finale do sad, sve je spremno za još jedno spektakularno veče koje će naše tri super dame učiniti nezaboravnim! Njih će tokom takmičenja bodriti brojna publika, prijatelji, porodica, fanovi ali i njihove kolege finalisti ovogodišnjeg takmičenja. Superfinale je na programu Prve u nedelju, 20. januara u 21 čas.

{democracy:162}

OSTAVI KOMENTAR