220
U domu Michaela Jacksona pronađene kreme za izbeljivanje kože

U domu Michaela Jacksona pronađene kreme za izbeljivanje kože

220
SHARE

Policija je u kući Michaela Jacksona nakon njegove smrti pronašla preparate koji se koriste za izbeljivanje kože. Nedavno objavljeni detalji iz izveštaja, napravljenog posle pretrage doma kralja popa, otkrivaju da je Michael u svojoj kući držao mnoštvo krema i ostalih medicinskih preparata koji služe izbeljivanju kože.

Dokumenti koji to otkrivaju, javnosti su postali dostupni nakon što je agencija The Associated Press povukla određene pravne poteze. Spisi pokazuju da je ikona popa pre smrti u domu imala četiri bočice anestetika i nekoliko desetina tuba krema za izbeljivanje u ormariću u svojoj sobi.

10 KOMENTARA

  1. ko je nasao kreme,kome je dozvoljeno da ceprka po michaelovim stvarima.zasto ga niko ne ostavi na miru,kako tog koji je pronasao to nije sramota sto je michaelu preturao po stvarima,posebno sada kada je mrtav.mediji su mu zagorcali zivot jos dok je bio ziv,sada hoce da zagocaju zivot i njegovoj porodici i negovoj deci.

  2. kada cete da stavite u casopis tekst neke pesme michaela jacksona,molim vas da to uradite, jedna od njegovih najvecih fanova

  3. smaraju sa ovim majke mi. Majkl je covek kakva se vise nece roditi. genije! i vema dobra i plemenita osoba! OBOZAVAM GA! vec godinama <3 a vi pizde sto pisete kojekakva sranja ovde ispod ovog teksta idite lecite svoje koplekse od ravnih sisa i ostalog…… MICHAEL JACKSON KING OF POP FOREVER!

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.