310
U 1D filmu neće biti ni reči o vezi Taylor i Harryja

U 1D filmu neće biti ni reči o vezi Taylor i Harryja

310
SHARE

Taylor Swift & Harry Styles Have Split!***FILE PHOTOS****

Veza između Harryja Stylesa i Taylor Swift doživela je ogroman odjek u javnosti, ali režiser filma “This Is Us”, Morgan Spurlock, kaže da se Tay ni na sekund neće pojaviti u njemu.

Veza Taylor i Harryja trajala je samo 44 dana i prekinuta je u januaru, baš u trenutku kad je snimanje dokumentarca trebalo da počne! Govoreći za časopis Teen Vogue, Spurlock je rekao: “Video sam jedan tekstu kom piše ‘Harry Styles zahteva da Taylor Swift bude uklonjena iz filma.’ Međutim, i pre nego što smo počeli snimanje, oni su već bili raskinuli”, objasnio je on. Harry u filmu ističe kako do sad nije imao sreće u ljubavi kao i da nije pronašao devojku zbog koje će izgubiti glavu.

Autor: Life Content
FOTO: FAME

35 KOMENTARA

  1. Pa dobro,i sam naziv filma kaze “This is us”……to smo mi,zasto bi se neko drugi pojavljivao u filmu…sem oni ?!!!!!!! <3<3<3
    P.S. Jedva cekam filmiiiiiiiiiiiiiiiiic <3……….

  2. Logicno da se nece pojaviti, nisu bili vjereni ili godinama zajedno. I da jesu, os svog tog silnog hejtanja vjerovatno je ne bi ni ubacili. Meni bi najveci sok bio, da uprkos raskidu sa Liamom, Danielle se ne pojavi u filmu. Mislim da su Dani, El i Perrie zasluzile da se pojave. Ponajvise Danielle i nadam se da ce biti u filmu.

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.