371
Twitter fanovi Katy Perry produciraju njen film

Twitter fanovi Katy Perry produciraju njen film

371
SHARE

Pevačica Katy Perry počela je da radi na stvaranju 3D filma “Katy Perry: Part of Me?”, u kojem će biti prikazani koncerti s njene poslednje turneje.

Kako bi u proces uključila i svoje fanove, pozvala ih je da joj se pridruže na Twitteru i svojim odlukama i sami učestvuju u kreiranju pojedinih scena.

null

U idućih nekoliko meseci Twitter i Paramount udružiće se kako bi fanovima seksi pevačice ponudili da i sami igraju uloge u filmu i odlučuju o scenama koje će se u njemu prikazati. To znači da će njeni Twitter sledbenici moći da odaberu pesme koje će Katy u filmu pevati i odeću koju će nositi, a imaće i pristup ekskluzivnim snimcima pre svih drugih. Fanovi se međusobno mogu povezivati hashtagom #KP3D.

null

Portparoli Paramounta kažu kako su se na ovu interaktivnu akciju odlučili kako bi pokazali koliko je pevačica povezana sa svojim fanovima koje naziva KatyCats, a s obzirom na to da se Twitterom mogu služiti svi, fanovi iz celog sveta moći će  da učestvuju u odlukama vezanim za stvaranje filma njihove omiljene pevačice.

5 KOMENTARA

 1. Lets promote Christinas new song cinema that is holy Shittttt.
  Love you guys.
  Im a nickiiiiii,u must listening meee.
  You are romainnnnnnnn.
  The world started with revolucion.
  IM GOING TO SAY F*** MY FANSSS.
  LOVE U GUYS,JUST STAY WITH ME FOREVERR.
  CUZ I HAVE A SUPRISEE.
  IM GOING TO DO MY NEW FILM “Nicki Minaj:Romain begining”
  Love you guyssssss.
  nicki :)

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.