Start Stars Hot News! Twitter fanovi Katy Perry produciraju njen film

Twitter fanovi Katy Perry produciraju njen film

SHARE

Pevačica Katy Perry počela je da radi na stvaranju 3D filma “Katy Perry: Part of Me?”, u kojem će biti prikazani koncerti s njene poslednje turneje.

Kako bi u proces uključila i svoje fanove, pozvala ih je da joj se pridruže na Twitteru i svojim odlukama i sami učestvuju u kreiranju pojedinih scena.

null

U idućih nekoliko meseci Twitter i Paramount udružiće se kako bi fanovima seksi pevačice ponudili da i sami igraju uloge u filmu i odlučuju o scenama koje će se u njemu prikazati. To znači da će njeni Twitter sledbenici moći da odaberu pesme koje će Katy u filmu pevati i odeću koju će nositi, a imaće i pristup ekskluzivnim snimcima pre svih drugih. Fanovi se međusobno mogu povezivati hashtagom #KP3D.

null

Portparoli Paramounta kažu kako su se na ovu interaktivnu akciju odlučili kako bi pokazali koliko je pevačica povezana sa svojim fanovima koje naziva KatyCats, a s obzirom na to da se Twitterom mogu služiti svi, fanovi iz celog sveta moći će  da učestvuju u odlukama vezanim za stvaranje filma njihove omiljene pevačice.

OSTAVI KOMENTAR