Start Stars Hot News! “Twilight” proglašen za najgori film svih vremena

“Twilight” proglašen za najgori film svih vremena

SHARE

Iako je uspeo da zaradi milione dolara u bioskopima širom sveta i iako ima nebrojeno mnogo obožavalaca, filmovi iz “Twilight” serijala nisu sve oduševili. Posetioci jednog filmskog sajta proglasili su ih za najgore filmove svih vremena. 

Filmski sajt RiffTrax sproveo je anketu među svojim čitaocima u okviru koje su oni glasali za najgori film ikada. Film koji je proslavio Roberta Pattinsona i Kristen Stewart je bio izbor čak 35.000 posetilaca, čime je ubedljivo zauzeo prvo mesto i  poneo ovu nimalo laskavu titulu. Film “Batman and Robin” zauzeo je drugo mesto sa 28.000 glasova, dok su “Catwoman” na petom i “Spiderman 3” na četvrtom mestu. Mnoge su ovi rezultati iznenadili, s obzirom da “Twilight” filmovi imaju veliku naklonost publike i fanove širom sveta.

IZVOR: Life Content

53 KOMENTARA

  1. Kad sam bila mladja, obozavala sam ovaj film. Danas(17) vidim da je mnogo stvari nerealno, a najgore od svega je sto sijaju na suncu. Svi se uspesno odupiru krvi. Vampiri nisu predstavljeni na pravi nacin vec kao neke dobrice. Ako vec volite vampire pogledajte seriju ‘Vampirski dnevnici’ u njoj su vampiri predstavljeni onakvim kakvim jesu. Twilight je zanimljiv, ali kako su prikazani vampiri je smesno i jadno. Moja preporuka, ako volite vec vampire, romantiku, najbolje drugarice, porodicu iznad svega, vestice, hibride, vukodlake i takve stvari, sve u jednom, gledajte Vampirske dnevnike, mnogo bolje od Sumraka, ima svega I svacega, necete da pogresite.

OSTAVI KOMENTAR