Start Stars Hot News! Tvoje zvezde za utorak, 28. maj 2013. godine

Tvoje zvezde za utorak, 28. maj 2013. godine

SHARE

kylie minogue

Svoj 45. rođendan danas slavi slavna pop pevačica Kylie Minogue.

Photobucket

21.03 – 20.04. OVAN

Morate malo da smanjite tempo, jer je to jedan od načina da izbegnete verbalne duele, ali i povrede. U želji da ostvarite cilj, ne razmišljate na pravi način. Počinje da vas hvata trema, koja se često pretvara u paniku. Kad bolje razmislite, nemate razloga za to. Budite pasivni i odmarajte se.

Photobucket

21.04 – 20.05. BIK

Polako se opuštate od stresova, jer znate na čemu ste. Dan je odličan za učenje, ali ne i za ljubav, jer vam osećanja nisu uzvraćena na način na koji biste vi želeli. Možda je problem u tome što su vam želje neprimerene? Uzrok hladnoće i zida koji vas razdvaja od partnera treba potražiti u višim okolnostima.

Photobucket

21.05 – 20.06. BLIZANCI

Uživajte u harmoniji koja vlada u svim segmentima života. Uspesi u školi, društveni život, sklad i tolerancija – u ovakvoj kombinaciji ne dešavaju se često. Treba iskoristiti maksimalno ovaj dan i zadati sebi što više obaveza, jer ćete ih kvalitetno odraditi i biti zadovoljni.

Photobucket

21.06 – 20.07. RAK

Sujeta je naglašena, pa će vam i te kako biti važno tuđe mišljenje. Obaveze zahtevaju da potrošite izvesnu sumu novca. Iako će ona biti veća od planirane, mirno podnosite izdatke, jer su u izgledu novi izvori prihoda. Sa Lavom sređujete nerešene račune. On je siguran u sebe, pa ne sluti šta ga čeka.

Photobucket

21.07 – 21.08. LAV

Uznemireni ste jer sebi ne verujete dovoljno. Okolina kritikama pokušava još više da potencira vaš osećaj niže vrednosti, ne sluteći da su Lavovi izuzetno osetljivi po tim pitanjima. Sve možete da im kažete, ali da nisu sjajni i da im nešto nedostaje – to nikako. Možda su opaske zlonamerne?

Photobucket

22.08 – 22.09. DEVICA

Uspeh u školi praćen emotivnim zadovoljstvom. Stvari rešavate onako kako to samo vi umete. Više ne idealizujete partnera, jer postajete svesni svih njegovih slabosti. Mislite da je možda malo neiskren i da nešto prikriva. Ne pokušavajte da dođete do istine – ona će se otkriti sama od sebe.

Photobucket

23.09 – 22.10. VAGA

Budući da ste perfekcionista, teško ćete biti zadovoljni. Malo ko ispunjava vaše ne baš skromne kriterijume. Ukoliko želite da budete zadovoljni, morate ih smanjiti ili se okrenuti drugim sadržajima. Trenutne preokupacije nisu pravo rešenje za osobu idealističkih stremljenja poput vas.

Photobucket

23.10 – 22.11. ŠKORPIJA

Pokušajte da promenite preokupaciju, jer ćete samo tako moći da izbegnete krizu izazvanu opštom slabošću organizma. Svesni da se dogaćaji ne odvijaju shodno vašoj plutonovskoj prirodi, osećate se nemoćno. Pošto do sredine leta problem stagnira, strpljivo i u miru sačekajte pravi momenat.

Photobucket

23.11 – 20.12. STRELAC

Okupirani ste neobičnim problemima, bavite se specifičnim hobijem. Stav je ispravan jer samo tako možete uneti malo dinamike u svakodnevni život. Sve je postalo monotono, što vas dodatno zabrinjava. Nije poželjno pokleknuti. Naprotiv, aktivirajte se u širem društvenom smislu. Izbegavajte opijate.

Photobucket

21.12 – 19.01. JARAC

Pošto nemate razloga da budete neraspoloženi, ukoliko se to dogodi, sami ste krivi. Odbacujete sreću. Morate shvatiti vreme u kome živimo i prilagođavati mu se. Iskreni ste i pošteni, pa se teško snalazite. Možda otuda bezrazložno neraspoloženje? Oslobodite se navike da sve stavljate na kantar.

Photobucket

20.01 – 18.02. VODOLIJA

Okolnosti zahtevaju prilagođavanje. To i činite, mada ste prilično konfuzni. Opustite se, jer će na kraju sve ispasti bolje nego što ste mislili. Iznenadne ideje i pronalasci mogu se povoljno odraziti na profesiju kojom se bavite. Intelekt je sjajan, tako da ćete rešiti važnu enigmu. Uspeh!

Photobucket

19.02 – 20.03. RIBE

Pred vama su neočekivani događaji povezani sa vodom, plovidbom, letenjem. Ispostavlja se da revnost sa kojom prilazite problemima nije vrlina, već, naprotiv, nešto što vas sputava. Nalazite se pred životnim preokretima, koji, između ostalog, dovode i do promene mesta boravka. Uživajte u šetnji.

OSTAVI KOMENTAR