Start Stars Hot News! Tvoje zvezde za ponedeljak, 17. jun 2013. godine

Tvoje zvezde za ponedeljak, 17. jun 2013. godine

SHARE

The WTA Pre Wimbledon Party

Svoj 33. rođendan danas slavi teniserka Venus Williams.

Photobucket

21.03 – 20.04. OVAN

Učenje je zasad jedini segmenat života koji držite pod kontrolom. Za početak nije loše, jer ćete uskoro uspostaviti sklad i sa partnerom. Pošto to zavisi samo od vas, čim se oslobodite obaveza, okrenućete se lepšoj strani života. Ispravno ubirate poene tamo gde treba.

Photobucket

21.04 – 20.05. BIK

Puni ste optimizma praćenog jakom voljom da završite ono što ste započeli. Morate korigovati pojačanu dozu egoizma, posebno u odnosu prema partneru. Zar niste primetili da pokušava da izmakne vašoj kontroli, kao što i vi izmičete njegovoj. Donosite definitivnu odluku u vezi s njim.

Photobucket

21.05 – 20.06. BLIZANCI

Ušli ste u period koji je odličan za sticanje, bilo da se radi o materijalnim ili duhovnim vrednostima. Neki će dati prednost ovim prvima, ali će biti u situaciji da na ekskluzivan način i troše. Po pitanju novca idete iz krajnosti u krajnost: ili štedite ili rasipate. Razmenjujete iskustva sa prijateljima.

Photobucket

21.06 – 20.07. RAK

Slobodno vreme provodite u dobrom raspoloženju, jer ste svesni sebe i svojih vrednosti. To vas drži, samo je pitanje dokle. Uspeh neće izostati. Većina pripadnika ovog znaka završava sa uspehom davno započete projekte. Nova ljubav je na pomolu.

Photobucket

21.07 – 21.08. LAV

I dalje nižete uspehe. Stalo vam je ne samo do toga da vas okolina ceni već i do novca. Morate voditi računa o onome od čega se živi. Ušli ste u povoljan period po pitanju javnog rada, tako da nikako nećete ostati neprimećeni. Opasnost vreba u vidu arogancije i prepotentnosti.

Photobucket

22.08 – 22.09. DEVICA

Period je povoljan za one koji se bave pravima, filozofijom ili proučavajem stranih jezika. U ovim oblastima postići ćete uz minimum napora maksimalne rezultate. Iako ste praktični, lako možete zapasti u situaciju koja će blokirati ovu vašu osobinu. Budite dodatno oprezni.

Photobucket

23.09 – 22.10. VAGA

Okrenite se umetnosti i svetu mašte. Možda tamo i nađete sebe. Stvarnost ne obećava mnogo, ali je realna. Ukoliko odložite emocije i okrenete se poslu i razumu, imaćete uspešan dan. Biće vremena i za ljubav!

Photobucket

23.10 – 22.11. ŠKORPIJA

Mnoge usamljene Škorpije napokon će shvatiti prednost zajedničkog života. Ukoliko nisu legalizovale vezu, eto prilike! Sve što se tiče suda i potpisivanja ugovora veoma je povoljno po vas.

Photobucket

23.11 – 20.12. STRELAC

Ušli ste u nov posao, u kome do izražaja dolaze vaše organizatorske sposobnosti. Na izvestan način ćete se i emotivno srediti. Svojim nezadovoljstvom ste uticali na porodične odnose. Partner već duže vreme trpi primedbe sa vaše strane, a ni ostali ukućani nisu pošteđeni. Pitanje je dokle?

Photobucket

21.12 – 19.01. JARAC

Moć vaše koncentracije je pojačana, pa je iskoristite na pravi način. Radite poslove za koje ste do juče mislili da su nemogući. Uspeh će doći, a samim tim i zadovoljstvo. Nema ničeg lepšeg od toga kad ste zadovoljni samim sobom. Partner je počeo da vam zadaje muke. Ne obraćajte pažnju na njega.

Photobucket

20.01 – 18.02. VODOLIJA

Rešavate porodične i imovinsko-pravne probleme. Potreba za sigurnošću materijalne prirode trenutno je naglašena. Nesigurnost i neraspoloženje vešto prikrivate. Ne želite da iko o vama stvori utisak kao o slaboj i neuspešnoj osobi, ali u tome preterujete. Shvatite ovaj savet dobronamerno i kao upozorenje. Menjajte se!

Photobucket

19.02 – 20.03. RIBE

Shvatate da jedino menjajući ambijent možete sa uspehom da se oporavite od stresa koji potiskujete. Planirate putovanje. Saznanje da na neke stvari teško možete da utičete dovodi vas u očaj. Pokušaćete da u društvu istomišljenika zaboravite na probleme. Izvesna situacija vas je ponela, a mašta doprinela da se bolje osećate.

FOTO: FAME

OSTAVI KOMENTAR