596
Ocenjuj izgled zvezda u rubrici TRANDY OR TRASHY! (nove fotke!)

Ocenjuj izgled zvezda u rubrici TRANDY OR TRASHY! (nove fotke!)

596
SHARE

Demi_Lovato_03

BRAVO.rs, kao najveći tinejdžerski portal u regionu uvek je tu da čuje vaše mišljenje – baš zbog toga, sad vam pružamo priliku da ocenite izgled svetskih ali i nekih naših zvezda!

Stvar je naravno vrlo jednostavna – dovoljno je da klikneš na rubriku Trandy or Trashy i počneš da ocenjuješ kako kod od slavnih izgleda, ocenama od 1 do 10. Ideja je pre svega da se dobro zabaviš, a nama vaši glasovi pokazuju koje zvezde koliko volite i koga biste voleli da vidite uživo. BRAVO nema moć da sam dovede Justina, 1D, Selenu, Miley…ali zahvaljujući vama jeste najuticajniji medij za mlade. Zato, oni koji su zaduženi za organizaciju koncerata i drugih događaja slušaju naše mišljenje.

18 KOMENTARA

  1. Usla sam i isla da glasam,i 100x su se pojavljivale jedne te iste slike.Popravite to,da lepo ide jedna zvezda za drugom,a ne 10x su mi se pojavile Cara,Vanesa,Taylor,Harry,Selena(cak ste i ovde preterali)stavili ste 100 njenih slika,dok sam za ostale videla po jednu.

  2. Bravo popravite ovo, 100 puta iste slike dolaze, naporno je kad stalno idemo na ono preskoci. Inace ideja mi se mnogo svidja, dobro ste osmislili ovo, samo eto sto se neke slike stalno ponavljaju… :)

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.