236
Tviteraši “sahranili” i Kris Jenner

Tviteraši “sahranili” i Kris Jenner

236
SHARE

Noćas je jedan od glavnih trendova na Twitteru bio “RIP Kriss Jenner”, a sama zvezda rijalitija “Keeping Up With the Kardashians” dokazala je fotkom kako nije mrtva.

null

I njena kćerka Kim je dala svoj komentar, napisavši: “Čudan momenat kad vidite da je ‘RIP Kris Jenner’ u trendu a ja pričam sa njom na telefonu. LOL.” Očigledno, ovakve stvari niko u porodici Kardashian ne shvata ozbiljno. Uostalom, na ovaj način samo su još više u centru pažnje, što im nije strano.

FOTO: SIPA

15 KOMENTARA

    • ovo je bolestan komentar, kako možeš da želiš da neko bude mrtav? o.O
      pa koliko god da ga ne voliš, ne možeš mu želeti smrt, a razmisli malo da ona ima i muža i decu i svoju familiju koja je voli, i koja hoće da ona bude živa…zamisli da neko napiše da bi želeo da je tvoja mama mrtva…
      kako postoje zli ljudi, ju ju ju

  1. hahaha pa u nedelju u Americi je prikazivana nova epizoda njihovog rijalitija u kome je Kris tražila kovčeg za svoju sahranu xD u slučaju da umre, da nikog iz porodice ne opterećuje za njenu sahranu, pa je zato htela sve sama da organizuje xD verovatno je ta šala sa tvitera vezana za to.

  2. Mislim da se ne treba saliti sa takvim stvarima.Neko bi sve dao da vidi svoju majku oca,brata,sestru,muza…itd.A oni se sa tim sale.To je veoma nezrelo i nimalo smesno.Ja bih sve dala da vidim osobu koja mi je preminula,a onda vidim da je nekome u svetu stvarno smrt smesna.Zalosno :'(

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.