Start Stars Hot News! Tvitap koji “prkosi običnom” – upoznaj Bambi CHARGER!

Tvitap koji “prkosi običnom” – upoznaj Bambi CHARGER!

SHARE

image002

U utorak u Radionica baru u Beogradu biće održan tvitap na kom će se otkriti novi proizvod “Charger”, a kojeg će promovisati javne ličnosti i poznati tviteraši.

U pozivnici koja je stigla na našu adresu tako piše: “Ovakav TweetUp ni Jack Dorsey (osnivač twittera) ne bi mogao da zamisli! To je zato što twitter nije pravljen za baš ovolike senzacije.To je zato što iza stoji budući najpoželjniji brend u ovom delu vasione. Verovatno i šire. CHARGER, najveći ljudski izum posle točka, a verovatno i pre njega. Nema poente trošiti reči. Realno, počastvovan/a si zbog ovog poziva da budeš deo rađanja nove Twitter zvezde. Dobro, biće i posluženje za Dž. Bilo žešće nepromišljeno da propustiš ovo. Veličanstveni CHARGER te poziva na #PrkosiObicnomUo i naoštri se za veče puno pozitivne energije, ničim potrkepljenih tvrdnji i naravno, raznih besplatnih zadovoljstava.”

Posetioci će moći da se upoznaju sa Larom Kroft, ali i da čuju iskustva Zeke Milionera i Strongmena o “Charger-u”. Okupljanje je zakazano za 1. oktobar u 20 sati u Radionica baru, koji se nalazi na dnu Dobračine ulice broj 59, pored restorana Holesterol.

OSTAVI KOMENTAR