Start Stars Hot News! Trostruka radost: Čak tri spota Demi Lovato imaju preko 100 miliona pregleda!

Trostruka radost: Čak tri spota Demi Lovato imaju preko 100 miliona pregleda!

SHARE

demi

Demi Lovato presrećna je nakon što je objavljeno da su čak tri njena spota nadmašila brojku od 100 miliona pregleda, zahvaljujući čemu je pevačica odjednom dobila tri VEVO priznanja za ovaj uspeh.

Članica žirija X Factora dobila je tri trofeja, pošto su njene pesme “Heart Attack”, “Give Your Heart A Break” i “Skyscraper” prešle brojku od 100 miliona pregleda. “Heart Attack” je objavljen u aprilu i ima 122,9 miliona pregleda, “Skyscraper” se ponosi sa 103,5 miliona, dok je spot za pesmu “Give Your Heart A Break” pregledan 102,9 miliona puta.
“Hvala vam mnogo. Ovo mi znači više nego što možete da zamislite. Ovo je ostvarenje sna, hvala vam mnogo”, rekla je Demi povodom ovog uspeha, te dodala:
“U 2013. godini muzičarima je veoma važno da razume snimanje spotova, jer je sada sve na internetu. Često spot može da pokrene pesmu. Ja sam uvek uključenja u to.”
Demi se prisetila i svog prvog iskustva sa snimanja spota. “Moj prvi spot bio je za pesmu ‘Get Back’. To iskustvo je za mene bilo veoma uzbudljivo. To je bila moja muzika, a ja sam imala 16 godina. Mnogo sam se zabavila.”
Demi je učestvovala u režiranju spota za svoj poslednji singl “Made In The USA” ali taj spot dosta zaostaje u odnosu na njena druga izdanja, sa miliona pregleda za dva meseca.

Izvor: Life Content

OSTAVI KOMENTAR