368
Trenutak iskrene sreće: Selena Gomez prvi put na vrhu top liste! (video)

Trenutak iskrene sreće: Selena Gomez prvi put na vrhu top liste! (video)

368
SHARE

Selena Gomez Performing Live At The 103.3 AMP Radio Birthday Bash

Selena Gomez ostvarila je najveći uspeh u svojoj karijeri, jer je njen singl “Come and Get It” dospeo na prvo mesto jedne top liste, što joj se nikad nije desilo!

Postavljajući fotku top liste na svoju tviter i Facebook stranicu, Selena je napisala: “Ovo jedno od dostignuća na koja sam najviše ponosna, ne bih ga ostvarila bez svih vas! Tako sam vam zahvalna.” Na njenom YouTube kanalu ubrzo se pojavio i video gde vidimo Selenu kao sija od sreće od zbog ovog uspeha i gotovo je na ivici suza dok se drhtavim glasom zahvaljuje Selenatorima, svojoj izdavačkoj kući i radio stanicima na podršci.

Autor: Life Content

42 KOMENTARA

  1. Apsolutno zasluženo! Čak ne mogu da razumijem da joj se to tek sada dešava, odavno je to zaslužila. Mislim da su ona i bend The Scene zaista imali super hitove poput “Naturally”, “A Year Without Rain”, pa sve do ovih novijih “Who Says”, “Love You Like A Love Song” ili “Hit The Lights”. :)

    P.S.Vjerujem da će njen novi singl “Slow Down” takođe oboriti vrh neke top liste.  ♥

  2.  Nema mi ništa draže nego vidjeti jednu osobu koja je sretna i ponosna na sebe .. Svaka ćast Sel <333333333333333333333

  3. @kravanera pa rekla si da te boli k**** za nju sto si ulazila i sto si morala da pises ako te je briga neces ovde ni da ulazis ! ;) 

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.