Start Stars Hot News! Treća sreća? Paul McCartney se ponovo oženio

Treća sreća? Paul McCartney se ponovo oženio

SHARE

Paul McCartney venčao se s američkom bogatašicom Nancy Shevell u 45-minutnoj civilnoj ceremoniji. Bivšem članu Beatlesa ovo je treći brak, a venčanje je proslavio uz porodicu, prijatelje i brojne fanove koji su bacali konfete na njega nakon izlaska iz gradske većnice Old Marylebone.

Mlada je nosila belu haljinu koju je dizajnirala Stella McCartney, dok je Paul izgledao elegantno u plavom odelu i svetloplavoj kravati. Par se odvezao u luksuznom Leksusu na svečanu večeru koja će se održati u njihovom domu. Pozvani su brojni slavni gosti, uključujući Ringa Starra i njegovu suprugu Barbaru Bach. Paulov kum bio je njegov mlađi brat Mike.

Paul i Nancy verili su se početkom godine. Upoznali su se u Hamptonsu u državi Njujorku, kratko nakon Paulovog razvoda od Heather Mills. Nancy koja radi kao potpredsednica transportne kompanije svog oca, bila je 20 godina u braku s advokatom Bruceom Blakemanom, a McCartneyju je ovo treći brak. Prva supruga mu je bila Linda McCartney, a s njom je u braku bio od 1969. godine do njene smrti od raka dojke 1998. godine. Nakon toga je 2002. godine oženio Heather Mills. Zvanično su se razveli 2008. godine uz veliku medijsku pompu.

OSTAVI KOMENTAR