212
Traži se dvojnik Merilina Mensona

Traži se dvojnik Merilina Mensona

212
SHARE

IQ MUSIC festival i Jelen Live pozivaju sve obožavatelje Merilina Mensona da se do 5. juna prijave na konkurs za njegovog dvojnika i osvoje vredne nagrade.

Prvih deset dvojnika, koji budu najviše ličili na ovog kontroverznog muzičara biće nagrađeni original diskovima njegovog novog albuma, a pobednika očekuje specijalna nagrada iznenađenja. Da bi učestvovali u konkursu, svi zainteresovani treba da se našminkaju i obuku tako da što više liče na Mensona, a zatim da se fotografišu i fotografiju pošalju na: iqmusicfestival@gmail.com, sa naslovom Marilyn Manson look alike.

[youtube 9GFI6Rf-IkI]

Prijem fotografija traje do ponoći u utorak 5. juna, a odmah potom počinje glasanje, koje će trajati 48 sati, odnosno do četvrtka 7. juna u ponoć. Deset dvojnika Merilina Mensona, koji do tada sakupe najviše „lajkova“ na fejsbuku, gde će fotografije biti okačene, ući će u finale, a o pobedniku će već sledećeg dana odlučivati žiri.

10 KOMENTARA

  1. Ja ga ne slusam,ali planiram da odem na koncert….ipak je on legenda….

    @ladygaga  kako bi bilo da za tebe neko kaze da si nakaza……ako ces da pises nesto tako ne potpisuj se kao lady gaga….vredjas njeno ime glupim komentarima….

    • @Johnny 94 sviđa mi se tvoj komentar!Ova @”ladygaga” nema pojma,prava Lady Gaga bi sad bila veoma posramljena i ljuta, da čuje kako “njen fan”, tako govori o njenom prijatelju!I ne valja nikog nazivati “nakazom” ili drugim pogrbnim imenima!!!On je “samo orginalan” pjevač, pout, Michael Jacksona, Madonne, Lady Gge, Jessie J…I njegov sam veliki fan!Bye! :)

  2. Iskreno, mislim da će to biti težak posao!Ne kažem ja da on nije lijep!On jeste lijep, sam’ na malo drugačiji način!!!Volim njegove pjesme i predivna je osoba!!!Samo na malo drugačiji način, što mi se to kod njega veoma dopata!!!Ih, da dolazm na “IQ Music festival”!!!!Bye!!! :)

  3. svidza mi se no reflection njegova pesma udjite na google i napisite marilyn manson bavo i nadjite marilyn manson u novom spotu ubija zene spot jesuper ko i pesma pogledajte obaveznooooo!!!!!!!!!!!

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.