Start Akcije Tragovi crvenog karmina neizbežni su uz novi GILLETTE MACH3 SENSITIVE

Tragovi crvenog karmina neizbežni su uz novi GILLETTE MACH3 SENSITIVE

SHARE

Novi sistem za brijanje Gillette MACH3 Sensitive, koji je dizajniran tako da zadovolji potrebe mnogih muškaraca sa osetljivom kožom, predstavljen je na Gillette Mach 3 zabavi.

Gillette je pokazao da žene u Srbiji više vole sveže obrijane muškarce i da bi uzrok crvenim tragovima na njihovim licima trebalo da budu poljupci, a ne iritacije.
Gillette je sproveo istraživanje među ženama iz Srbije i došao do saznanja da 73% žena u Srbiji više voli da poljubi sveže obrijanog muškarca čija koža nije iziritirana. Takođe, 77% Srpkinja smatra da obrijan muškarac, čija koža nije iziritirana, ima veće šanse za uspeh. Na promociji novog Gillette Mach3 Sensitive, predstavljena su i 3 muškarca koje su žene izabrala da bi ih najradije poljubile: Slavko Beleslin, Ivan Ivanović i Viktor Savić.

Novi Gillette Mach 3 Sensitive brijač izuzetno dobro prijanja tokom brijanja, pruža manji osećaj iritacije na koži, jer sadrži tehnologiju sečiva koje vrši manji pritisak na kožu, zajedno sa tračicom sa lubrikantom koji sadrži Aloe Veru koja pruža bolje podmazivanje. Idealan pratilac novog brijača u brijanju je Gillette Mach 3 Pre-shave Gel (Close & Smooth i Close & Fresh) koji pruža trostruku zaštitu od iritacije. Gillette MACH3 Sensitive brijač i gel dokazuju da iritacija ne mora da bude sastavni deo brijanja.

OSTAVI KOMENTAR