417
Tragom Justina: I Selena snima svoj dokumentarni film

Tragom Justina: I Selena snima svoj dokumentarni film

417
SHARE

Selena provodi dosta vremena s Justinovim prijateljem Alfredom Floresom, a razlog je činjenica da zajedno snimaju dokumentarac!

null

Selena očigledno sledi stope svog dečka, koji je i sam uradio nešto slično u prošlosti. Jedan izvor otkriva za HollywoodLife.com: “Alfredo je dobar prijatelj Justina i Selene. On snima dokumentarac o njoj u prethodnih godinu dana i nadaju se da će to biti objavljeno u bioskopima. Biće to nešto zaista veliko.”

29 KOMENTARA

  1. doco sad si ti ispala,1 kazes da nas ugasila i da su samo prijatelji a onda kazes ma bice sta bude HAHAHA lol tebi prvo treba da se nacrta nesto i da ti se ispise onako lepo da shvatis,pa tek onda da promenis misljenje(ako znas nasta mislim) ;) nmvz necemo o tome samo neka ona snimi,zivo me interesuje kako ce to da bude,i da NISAM UOPSTE FAN,i da a sta ako je ovo trac,ona to uopste nije izjavila O.o msm vi selenatori kad je nesto lose o seleni(msm izvor kad kaze)krivite izvor kako uvek laze,a sad kad je dobro vi sve sijate HAHAHA,mozda i ovo laze taj doticni izvor O.o….

  2. pa kazem,zato sto se niakad ne zna.moze se sve desiti!nzm ni ja ni ti ni selenatori ni hejteri sta se u njenom zivotu desava. ;)

  3. “Alfredo je dobar prijatelj Justina i Selene. On snima dokumentarac o njoj u prethodnih godinu dana i nadaju se da će to biti objavljeno u bioskopima. Biće to nešto zaista veliko.”.. Ne vjerujem da bih Selena bila ikad s Alfredom jer je on Justinov drug pa onda Selenin .. mislim zna ga toliko i na kraju da Selena ode s Alfredom mislim on WTF .. Ne bih ona to nikada ućinila … a ni Alfredo .. tako da ne mislim da će ikada biti skupa …. to je sve .. sad svako može reć šta misli ja mislim da je ovako i sigurna sam a sad neznam šta netko drugi misli ;)

  4. @BRAVO A malo da se klonite sajta HollyWoodLife koji samo objavljuje lazi,hm? Kako vas nije sramota da kopirate i pejstujete SVAKU laz koju napisu? Zalosno.

  5. mnogo ste ljubomorne, ali imate i na koga biti ;) ona je prelepa, prezgodna, jako talentovana i ima dečka kojeg vi možete samo sanjati, pusa :*

  6. O cemu ce li da bude taj film?O tome kako kopira druge?Kako nema blage veze o pevanju?O boze…pa gde je zavrsio ovaj svet?

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.