Start Stars Hot News! Tragedija: Cory Monteith iz serije “Glee” pronađen mrtav

Tragedija: Cory Monteith iz serije “Glee” pronađen mrtav

SHARE

cory

Glumac Cory Monteith, poznat po ulozi u seriji “Glee”, preminuo je u 31. godini, prenose strani mediji.

Cory, koji je u hit seriji igrao ulogu Finna Hudsona, navodno je pronađen mrtav u svojoj hotelskoj sobi u Vankuveru u Kanadi. Prve informacije ukazuju na to da smrt nije bila nasilna, a iz policije je saopšteno da je Cory pronađen nakon što se nije odjavio iz hotelske sobe u kojoj je odseo. Kako E! News saznaje, glumac koji je u vezi sa koleginicom iz serije “Glee”, Leom Michelle, bio je sam u sobi i nije odseo sa njom.
“Sa velikom tugom smo primili ove tragične vesti. Cory je bio izuzetan talenat i još izuzetnija osoba. Bilo je zadovoljstvo raditi sa njim i mnogo će nam nedostajati. Naše misli i molitve su sa njegovom porodicom i voljenima”, navodi se u saopštenju producenata serije. Mnoge Coryjeve kolege izrazile su svoje poruke saučešća. Mark Sailing, koji je sa Coryjem bio u postavi serije Glee, samo je na Twittteru objavio reč “Ne”, dok je Dot Marie Jones objavila: “Zanemela sam. Moje srce je slomljeno. Cory nije bio samo sjajan prijatelj, bio je divan čovek koji će uvek biti blizu mog srca. Blagoslovena sam što sam radila sa njim i što sam ga toliko volela. Moje srce je uz njegovu porodicu i celu našu Glee porodicu.”
Kim Kardashian takođe je putem Twittera iskazala svoje saučešće. “Upravo sam čula za smrt Coryja Monteitha. Tako tužno. Molim se za njegovu porodicu i za Leu! Reči ne mogu da opišu kako se oni sada osećaju.”
Glumčeva porodica objavila je saopštenje u kojem su naveli da su šokirani i da žale zbog ovog tragičnog gubitka.

Izvor: Life Content

OSTAVI KOMENTAR