358
TOR – MRAČNI SVET (THOR: THE DARK WORLD) Premijerno 6. novembra u...

TOR – MRAČNI SVET (THOR: THE DARK WORLD) Premijerno 6. novembra u Cineplexxu Delta City u 20h!

358
SHARE

THURS_003B_G_SRP-RS_70x100.indd

Marvelov „Tor – Mračni svet“ nastavlja filmsku avanturu Tora, moćnog Osvetnika, u kojoj će se on boriti da spasi Zemlju i Devet Kraljevstava od mračnog neprijatelja koji je stariji od univerzuma.

Režija: Alan Taylor
Uloge: Chris Hemsworth, Natalie Portman, Tom Hiddleston, Stellan Skarsgard, Idris Elba, Christopher Eccleston, Adewale Akinnuoye-Agbaje, Kat Dennings, Ray Stevenson, Zachary Levy, Tadanobu Asano, Jaimie Alexander i Rene Russo i Anthony Hopkins u ulozi Odina
Scenario: Christopher Yost, Christopher Markus, Stephen McFeely
Žanr: akciona avantura
Studio: Marvel/Disney

Tor će se boriti za uspostavljanje reda u celom kosmosu… ali drevna rasa predvođena osvetnički nastrojenim Malekitima vraća se s namerom da ceo svet vrati u tamu. Suočen s neprijateljem kome čak ni Odin ni Asgard ne mogu da se odupru, Tor će morati da se upusti na dosad najopasnije putovanje i da se udruži sa prevrtljivim Lokijem da bi spasio ne samo one koje voli… već i ceo svet.

4

Priča je zasnovana na popularnom Marvelovom strip serijalu, Tor – Mračni svet. U glavnim ulogama su ponovo Kris Hemsvort, kao Tor i Natali Portman, kao Džejn Foster, Tom Hidlston kao Loki, Stelan Skarsgard u ulozi Selviga. Pored njih, tu su i Idris Elba – Hajmdal, Kristofer Eklston, kao Malekit, Ket Denings kao Darsi, Rej Stivenson u ulozi Volstaga, Zakari Levi, koji igra Fandrala, Rene Ruso, kao kraljica Friga, i stari oskarovac, Entoni Hopkins, kao Odin.

1

5

6

28

1 KOMENTAR

  1. Moram da pogledam film. btw kada ce da izadje film sa lego kockicama ne znam kako se zove cula sam da channing tatum daje glas

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.