Start Stars Hot News! TOR – MRAČNI SVET (THOR: THE DARK WORLD) Premijerno 6. novembra u...

TOR – MRAČNI SVET (THOR: THE DARK WORLD) Premijerno 6. novembra u Cineplexxu Delta City u 20h!

SHARE

THURS_003B_G_SRP-RS_70x100.indd

Marvelov „Tor – Mračni svet“ nastavlja filmsku avanturu Tora, moćnog Osvetnika, u kojoj će se on boriti da spasi Zemlju i Devet Kraljevstava od mračnog neprijatelja koji je stariji od univerzuma.

Režija: Alan Taylor
Uloge: Chris Hemsworth, Natalie Portman, Tom Hiddleston, Stellan Skarsgard, Idris Elba, Christopher Eccleston, Adewale Akinnuoye-Agbaje, Kat Dennings, Ray Stevenson, Zachary Levy, Tadanobu Asano, Jaimie Alexander i Rene Russo i Anthony Hopkins u ulozi Odina
Scenario: Christopher Yost, Christopher Markus, Stephen McFeely
Žanr: akciona avantura
Studio: Marvel/Disney

Tor će se boriti za uspostavljanje reda u celom kosmosu… ali drevna rasa predvođena osvetnički nastrojenim Malekitima vraća se s namerom da ceo svet vrati u tamu. Suočen s neprijateljem kome čak ni Odin ni Asgard ne mogu da se odupru, Tor će morati da se upusti na dosad najopasnije putovanje i da se udruži sa prevrtljivim Lokijem da bi spasio ne samo one koje voli… već i ceo svet.

4

Priča je zasnovana na popularnom Marvelovom strip serijalu, Tor – Mračni svet. U glavnim ulogama su ponovo Kris Hemsvort, kao Tor i Natali Portman, kao Džejn Foster, Tom Hidlston kao Loki, Stelan Skarsgard u ulozi Selviga. Pored njih, tu su i Idris Elba – Hajmdal, Kristofer Eklston, kao Malekit, Ket Denings kao Darsi, Rej Stivenson u ulozi Volstaga, Zakari Levi, koji igra Fandrala, Rene Ruso, kao kraljica Friga, i stari oskarovac, Entoni Hopkins, kao Odin.

1

5

6

28

OSTAVI KOMENTAR