Start Stars Hot News! Tony Parker:”Razvod je bio težak, ali život ide dalje”

Tony Parker:”Razvod je bio težak, ali život ide dalje”

SHARE

Po prvi put nakon razvoda od lepe glumice Eve Longorie, košarkaš Tony Parker progovorio je u medijima o bračnom krahu. Parker je kazao kako “uči na svojim greškama” i kako se posvetio karijeri kako bi “pobegao od privatnih problema”. Tony i Eva su, podsetimo, u vezi bili sedam godina, od čega u braku tek nešto više od tri.

U razgovoru za francusku radio stanicu Europe1, Parker je izjavio: “Razvod je bio težak, ali život ide dalje. Baš kao i drugi, naučio sam da je život pun iskustava i da učiš na vlastitim greškama. I nastavljaš. Niko nije savršen. Nikad nije lako. Uvek sam imao sreće u životu. Imam super porodicu i prijatelje, a to je najvažnije. Kad pogledate oko sebe i vidite što se sve događa u svetu, koliko je bolesne dece, koliko ljudi sa stvarnim problemima, nemam pravo da se žalim”.

Ovih je dana Longoria priznala kako je nakon Parkera ponovo pronašla ljubavnu sreću, ovog puta s mlađim bratom glumačke kolegice Penelope Cruz, 25-godišnjim Eduardom. “Teško je krenuti ispočetka…. ali život ide dalje. Molim se za snagu, hrabrost i mudrost na svom novom putovanju kroz život”, napisala je na svom Twitter profilu 35-godišnja glumica.

OSTAVI KOMENTAR