Start Stars Hot News! Toni Zen najlepši u Survivoru

Toni Zen najlepši u Survivoru

SHARE

Makedonski reper Toni Zen je najbolji frajer u “Survivoru“! Sa ovom konstatacijom slaže se bar 846 čitateljki “Blica“ koje su poslednjih dana putem ankete na našem sajtu birale najlepšeg muškarca sa filipinskih ostrva.

Ovom titulom Toni Zen se pridružio lepoj manekenki Katarini Vučetić, koja je, podsećamo, po istraživanju “Blica“ najlepša “survivorka“. Interesantno je da su Katarina i Toni na ostrvu bili najbolji drugari, veoma prisni, te da ih je vezivalo jako prijateljstvo.

U anketi na pitanje “Ko je najlepši muškarac iz ‘Survivora’“ odgovorilo je 2.634 čitaoca, od kojih je 846 glasalo za Tonija. Drugo mesto je osvojio Nikola Rokvić sa 439 glasova, a treće baletan Milan Rus sa 357 glasova. Nekadašnji odbojkaš Edin Škorić zauzeo je četvrto mesto sa 340 glasova, voditelj Andrej Maričić peto sa 189 glasova, dok je za glumca Miloša Vlalukina glasalo 166 anketiranih. Poslednji na listi lepote su Nenad Knežević Knez sa 161 glasom i pevač Marko Bulat sa 136 glasova.

Lepi Makedonac je polaskan zbog ove titule.

Hvala puno, nagrada je zaista super. Prija mi što su me izabrali za najlepšeg. Ipak, ne želim da govorim o lepoti, to treba drugi da pričaju – smatra Zen, koji se zaista može pohvaliti mišićavim telom.

– Puno treniram, ja sam sportista, to mi je u krvi. Kao klinac sam trenirao košarku, ali sam nakon operacije kolena morao da prekinem. Od 17. godine idem u teretanu, tako da je fitnes neraskidivi deo mog života – ističe on.

Da li zbog izgleda ili popularnosti koju je stekao u Makedoniji, Tonija devojke saleću na svakom koraku. Ima i onih koje od njega traže nešto više.

– Imao sam nepristojne ponude, ali ne smem da vam kažem koje. Bilo ih je raznih. Ali ja sam profesionalac i uspevam da se izborim sa tim – kaže kroz smešak reper koji je u dugoj i stabilnoj vezi

– Srećan sam u ljubavi, ali ne želim mnogo o tome da pričam. Moja devojka i ja nismo Bekamovi i voleli bismo da sačuvamo našu intimu – kaže on.

OSTAVI KOMENTAR