Start Stars Hot News! Toni Zen favorit publike

Toni Zen favorit publike

SHARE


Već tri dana domaća publika ima priliku da gleda kako su se VIP učesnici serijala „Survivor“ snašli u divljini, a jedan od miljenika publike već je postao makedonski reper Toni Zen.

„Ja ne pevam, ja repujem!” opisuje svoju muziku mladi makedonski muzičar Toni Zen koji se sa našao među šesnaest takmičara koji su proveli mesec dana na pustom filipinskom ostrvu u borbi za 50.000 evra. Toni Zen iako mu je tek 27 godina ima snimljena tri albuma koja su mu obezbedila popularnost u rodnoj Makedoniji. Otkrio je da je novac glavni razlog što se upustio u avanturu „preživljavanja“ ali i da mu je bio izazov kako će da preživi bez svih udobnosti savremenog sveta.

Devojke su oduševljene njegovim brojnim tetovažama i izvajanim telom, ali je on već neko vreme u stabilnoj vezi sa dugogodišnjom devojkom za koju tvrdi da mu je srodna duša, tako da je najavio da neće imati nikakvu romansu na ostrvu.

Zanimljivo je i to da živi s roditeljima i četiri mačke, a inače je sa svojim menadžerom vlasnik nekoliko noćnih klubova u Makedoniji.

Najnoviji serijal popularnog „Survivora“ krenuo je u petak i to je prvi put da su se u divljini našle poznate face. Ukupno ih je 16, a samo jedan će dobiti nagradu od 50.000 evra. Kao i prethodnih godina, s njima je na ostrvu bio Andrija Milošević, a VIP-ovci su bili suočeni sa zemljotresom, teškim i zanimljivim zadacima i sve to praćeni budnim okom čak 38 kamera.

OSTAVI KOMENTAR