Start Stars Hot News! Tom Parker (The Wanted): Novi spot Miley Cyrus je odličan!

Tom Parker (The Wanted): Novi spot Miley Cyrus je odličan!

SHARE

the wanted

Miley Cyrus izazvala je još kontroverzi svojim spotom za novi singl “Wrecking Ball”, u kojem je pevačica potpuno gola, i iako su mnogi sa negodovanjem reagovali na spot, Tom Parker iz The Wanteda rekao je da mu se spot veoma dopao, i da Miley u njemu izgleda odlično.

Nakon izazovnog nastupa na MTV VMA prošlog meseca, Miley je ponovo uspela da uzburka javnost spotom za svoju novu baladu, u kojem je u nekoliko scena potpuno naga. Iako su mnogi kritikovali pevačicu, video se dopao njenim brojnim fanovima, ali su i pojedine kolege iz šou biznisa pružile podršku. Tako je pevač The Wanteda Tom Parker izjavio da je veliki fan Mileynog novog spota. “Ona je gola!”, uzbuđeno je uzviknuo u jednom intervjuu, pre nego što je Max George prokomentarisao: “Spot sam video tek jutros. Mislim da je uradila sjajn posao, ona je sada mega zvezda.” Tom je nastavio: “Ona izgleda sjajno. Mislim da je pametno postupila kada je promenila svoj imidž, ceo njen tim je odradio odličan posao.”
“Wrecking Ball” posao je najgledaniji spot na VEVO, pošto je za samo 24 sata pregledan preko 19 miliona puta, a do sada ima preko 40 miliona pregleda. U međuvremenu, The Wanted se pripremaju za objavljivanje svog novog singla “Show Me Love” 20. oktobra.

Izvor: Life Content

OSTAVI KOMENTAR