305
Tom Parker brani Justina Biebera: Radio sam mnogo gore stvari od njega!

Tom Parker brani Justina Biebera: Radio sam mnogo gore stvari od njega!

305
SHARE

The Wanted Departing On A Flight At Heathrow Airport

Tom Parker ne vidi zbog čega se javnost toliko uzbuđuje zbog svega što Justin Bieber uradi i ističe da je on činio mnogo gore stvari.

“Sve što on uradi a ne uklapa se u sliku savršenog dobrice odmah ga karakteriše kao lošeg momka, a on jednostavno radi ono što bi radili i drugi 19-godišnjaci”, priča Tom za The Huffington Post. “Radio sam mnogo gore stvari, ali zato što sam stariji i nisam bio centru pažnje kad sam bio u njegovim godinama, niko nije znao za to niti ih je bilo briga. On sazreva i nekako mi je drago što on više nije onaj klinac koji je pevao ‘Baby’. Pretvara se u zgodnog mladića.”

Autor: Life Content
FOTO: FAME

22 KOMENTARA

    • Budi sigurna da će TW uvek da podržava Justina…Oni su iovako sjajni prijatelji i baš mi je drago zbog toga,s obzirom da su mi 2 najbolje drugarice Belieberke,a ja Prisoner(TW fan..:)) 

  1. e ja nisam dala komentar odma kad je ovo izaslo jer nisam ni vdela kad je izasao.tek sam sad videla sta ova budala prica!……..dobro drago mi je sto je na justin-ovoj  strani……ali, kako moze da kaze da se justin sada pretvara u zgodnog maldica(ok to je njegovo misljenje)…..iskreno belieberi meni se justin mnogo vise svidzao sve do 2012g. ….. mada i sada je lep ali je bio lepsi!!!!!!!!!!!

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.