Start Stars Hot News! Tom Felton: Zvezda “Harryja Pottera” kaže da bi voleo da glumi Nialla...

Tom Felton: Zvezda “Harryja Pottera” kaže da bi voleo da glumi Nialla Horana

SHARE

"The Woman in Black" Los Angeles Premiere

Tek što je održana premijera filma “This Is Us”, Directioneri se nadaju da će uskoro imati priliku da pogledaju još jedan film o svom omiljenom bendu, ovog puta igrani.

Ako momci iz One Directiona ranije nisu razmišljali o ovoj ideji, sada im je to sigurno na pameti, a već imaju i glumca koji bi igrao jednu od glavnih uloga. Naime, sve je počelo kada su Nialla, Liama, Harryja, Zayna i Louisa u jednom intervjuu pitali koga bi od slavnih glumaca mogao da ih glumi, na šta je Niall odmah odgovorio: “Mene bi glumio Tom Felton, koji igra Draca Malfoya!”

"One Direction: This Is Us" New York Premiere

Zvezdi filmova o Harryju Potteru dopala se ova ideja, pa je poručio Niallu putem Twittera: “Ja sam za… Kada počinjemo sa snimanjem?”, na šta je pevač One Directiona šaljivo odgovorio: “Sledeće nedelje možda, prijatelju.”
A kakve odgovore su dali ostali momci iz benda? Liam Payne kaže da bi njega mogao da glumi Robert Downey Jr, uprkos razlici od 27 godina, Zayn Malik želi da to bude Vin Diesel, Harry Styles izabrao je Johnnyja Deppa, a Louis Leonarda DiCapria.
Da li se slažeš sa njihovim izborima? Ko bi po tvom mišljenju mogao da ih glumi?

Izvor: Life Content
Foto: FAME

OSTAVI KOMENTAR