Start Stars Hot News! Tom Cruise toliko nesnosno hrče da mora da spava sam

Tom Cruise toliko nesnosno hrče da mora da spava sam

SHARE

Holivudske zvezde sve više investiraju u zvučno izolirane spavaće sobe, takozvane “sobe za hrkanje” gde se u miru mogu naspavati bez brige da će ometati san svojim supružnicima. Tom Cruise navodno je sobu za goste u svojoj vili na Beverly Hillsu pretvorio u jednu takvu spavaću sobu.

Kratko nakon što su se uzeli, nagađalo se da on i Katie Holmes ponekad spavaju odvojeno, jer on toliko jako hrče da se Katie ne može naspavati. Njegova soba za hrkanje nalazi se blizu glavne spavaće sobe gde su smeštene Katie i petogodišnja Suri.

“Niko ko koristi njihovu sobu za hrkanje, ne može se čuti van prostorije. Vrlo je mala, udobna i mračna, kao bivša dečja soba “, izjavio je izvor za Daily Mail. Najpoznatiji sajentolog nije jedini koji ima drugačiji raspored spavanja u kući, jer mnoge zvezde imaju slične navike. David Arquette navodno toliko jako hrče da je njegova bivša supruga, Courteney Cox znala da kaže kako se od njega tresu zidovi. Među “slavne hrkače” spadaju i pokojna Elizabeth Taylor i Ser Winston Churchill, a holivudski agenti za nekretnine kaže kako su odvojene spavaće sobe česta pojava.

OSTAVI KOMENTAR