608
Tom Cruise: “Moja Suri se rodila s stilom”

Tom Cruise: “Moja Suri se rodila s stilom”

608
SHARE

Glumac Tom Cruise tokom jednog intervjua komentarisao je lični  stil odevanja njegove 4-godišnje kćerke Suri. Naime, mala Suri sama bira dizajnersku odeću, nosi potpetice i, kako američki mediji pišu, prilično je razmažena.

Ali, njen otac odlučio je da stane u njenu odbranu i izjavio kako se mala Suri rodila sa stilom. “Ona je jednostavno rođena takva, sa stilom. Ne znam šta bih vam rekao, ona zaista sama bira svoje odevne kombinacije. Katie uvek pravi neke kreativne stvari s njom. Crtaju, stvaraju i šiju. To mi je neverovatno i prelepo. Zaista je predivno”, izjavio je Tom.

8 KOMENTARA

  1. Ljudi, aj sad. Nemojte sr*t s tim komentarima djeca u Africi nemaju sta jest. Ako je njihova cerka, nek rade s njom sta hoce, a oni se ne mogu brinuti o jos milijardi djece na ovom planetu. -.- Imaju svoju cerku, da se brinu o njoj, da je cuvaju. Nikad en bih bila ovakav roditelj da mi dijete bude ovako glupo i razmazeno kao sto je ona. Al ko je je*e. Kad naraste, propusice se, propice se i zavrsit u zatvoru, kao vecina njih.

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.