Start Stars Hot News! Tom Cruise: Moj otac je napustio porodicu, a ja živim sa posledicama...

Tom Cruise: Moj otac je napustio porodicu, a ja živim sa posledicama tog haosa!

SHARE

Tom Cruise je sa svojim devojkama Katie Holmes i Suri proveo lep porodični dan u New Yorku. Nakon šetnje gradom, glumačka je porodica odlučila provesti veče uz neku predstavu na Broadwayu. Dok su se slavni roditelji smeškali paparazzima, mala se Suri sklupčala u tatinom naručju i skrivala lice.

Tom, koji je počeo s promovisanjem svog novog filma “Knight and Day” gde glumi s Cameron Diaz, očito se trudi biti bolji otac svojoj kćeri no što je to njegov otac bio njemu. U intervjuu za časopis Esquire, Tom je otvoreno progovorio o svojim porodičnim odnosima i o tome koliko mu znači biti roditelj.

“Nikada neću zaboraviti trenutak kada sam postao otac. Teško je to opisati, taj nivo odgovornosti i želju da pružiš deci zadovoljstvo. I odmah ti postane jasno: ništa nije važnije od ovoga”, kaže glumac.

Tom je progovorio i tome kako je odsustvo njegovog oca delovalo na njegov život. “Sećam se kako sam ga gledao i pokušao razumeti, nisam ga želeo jednostavno otpisati. Bio je izgubljen. Ne znam kako je dospeo do takvog stanja, to je bilo njegovo putovanje. Nije uspeo naučiti nositi se sa životom. Moja je majka uradila sav posao, oni su se razdvojili i nisam ga jako dugo uopšte video. Nije pokušao pomoći porodici, ni finansijski niti duhovno, a ja sam živeo sa posledicama tog haosa”, otkrio je Cruise.

OSTAVI KOMENTAR