Start Stars Hot News! Tom Cruise: Beckham će igrati na sledećem Svetskom prvenstvu!

Tom Cruise: Beckham će igrati na sledećem Svetskom prvenstvu!

SHARE

Tom Cruise je uveren kako će njegov prijatelj David Beckham ipak još jednom zaigrati na Svetskom fudbalskom prvenstvu, i to sledećem, kada će Davidu biti već 39 godina. Glumcu je žao što svoga drugara ove godine neće gledati kako igra na stadionima u Južnoafričkoj Republici zbog povrede noge, no Tom je uveren kako David ima još puno vremena te da će sve nadoknaditi nastupom na sledećem prvenstvu.

“Da barem nastupa ove godine. Ali vratiće se on, biće na sledećem prvenstvu”, rekao je Cruise, o kojem kruže glasine kako će učestvovati na snimanju filma o Beckhamu. Glumac to nije želeo niti potvrditi niti negirati već je na pitanje o tom projektu rekao: “Znate, još nisam čuo taj trač”.

Cruise i Beckham jako su dobri prijatelji, a Tom čak Davidu pomaže da poboljša svoje javne nastupe. “Za nekoga ko je u centru pažnje već toliko dugo, David još uvek nije dovoljno samouveren kada govori u javnosti. Vrlo je sramežljiv. Baš je s Tomom, koji je uvek samouveren, razgovarao o tome. On mu uvek podeli puno korisnih saveta jer David želi u svakoj prilici biti pun samopouzdanja kao i Tom”, rekao je jedan izvor.

OSTAVI KOMENTAR