293
To ne želimo da čujemo: Turneja Aerosmitha neizvesna zbog svađe članova benda?

To ne želimo da čujemo: Turneja Aerosmitha neizvesna zbog svađe članova benda?

293
SHARE

Slavni rokeri trebali bi da na proleće po prvi put posete Srbiju ali su navodno počeli da se svađaju jer se karte slabo prodaju.

null

Steven Tyler, Joe Perry, Tom Hamilton, Brad Whitford i Joe Kramer nezadovoljni su prodajom karata ali i njihovog novog albuma “Music From Another Dimension!” koji nije dobro startovao. “Bend ne razgovara. Aerosmith je tek peti na listi prodaje albuma. Vrlo loše za njihov prvi album u dekadi”, izjavio je jedan izvor za New York Daily. “Nijedan datum na turneji nije rasprodat. U međuvremenu, Stevenova menadžerka radi rijaliti šou umesto da se fokusira na njegovu karijeru, kojoj treba pomoć.”

null

Na sreću, portparol benda tvrdi da su u pitanju samo glasine. “Aerosmith odlično funkcioniše. Sve suprotne tvrdnje su lažne. Takođe, što se tiče Stevenove veze, svi parovi prolaze kroz krize, pa Steven i Erin mole za privatnost. Jasno je da neko širi lažne i zlonamerne glasine.”

FOTO: FAME

6 KOMENTARA

  1. Nadam se da ovo nije tacno…bas bih zelela da dodju.. A mogli biste da pisete o tome da Rammstein definitivno dolazi u Srbiju 28.4.2013. JEA.

  2. Da,Rammstein ce nas poseetiti i ove godine :D Vec tu stupaju na snagu pregovori s roditeljima. . . . Inace nadam se da je ovo oko Aerosmith-a cista prepirka i da ce brzo proci :/

  3. Carino za nekoliko dana ce i decembar a tu je blizu 2013. -.- Znas neko nije precizan -.-

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.