699
“To je smešno!” Niall Horan demantuje vezu sa Louise Thompson

“To je smešno!” Niall Horan demantuje vezu sa Louise Thompson

699
SHARE

One Direction Heads To The Studio

Siroti Niall! U poslednjih nekoliko nedelja mladi Irac povezan je sa barem 4-5 devojaka, na čemu bi mu pozavideli Justin Bieber i Harry Styles, na koje smo navikli da su uvek u centru pažnje!

Ne tako davno, časopis The Sun preneo je kako su Niall i Louise proveli noć zajedno. “Louise je nedeljama pričala o Niallu”, rekao je jedan izvor. “Ona otvoreno govori kako je zaljubljena u njega i da je sve počelo kao šala na tviteru, ali da sad stalno šalju poruke jedno drugome. Prošle nedelje on joj je predložio da dođe i poslao je kola po nju. Sve je bilo vrlo tajnovito i uzbudljivo.”

made-in-chelsea-louise-thompson-ruth-rose-3

Objašnjavajući obožavateljkama da ništa od toga nije istina, već da je Louise sreo ujednom u životu. “Taj jedan susret pretvorio se u veliku priču, što je smešno, tako da, to je to. Mučite se da shvatite kome možete da verujete a kome ne.” Jasno i glasno, Niall je i dalje singl!

Autor: Life Content
FOTO: FAME

25 KOMENTARA

  1. Dushaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ma i da nisi single ti si najboljiiiiiiiiiiiiiiiiiii kaooo i svi clanovi 1D samo imam malu zamerku @bravo nemojte vise pisat Siroti ti je malo gruba rec :/

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.