200
To je bilo neprijatno: Harry Styles dao intervju Caroline Flack (video)

To je bilo neprijatno: Harry Styles dao intervju Caroline Flack (video)

200
SHARE

U subotu je Harry Styles sa One Directionom gostovao u X Factoru a pritom je morao da uradi i intervju sa bivšom devojkom, Caroline Flack pred milionima ljudi.

Da podsetimo, prošle godine mediji su napali Harryja i Caroline zbog toga što su bili u vezi, a razlika među njima iznosi čitavih 15 godina. Iako tvrde da su i dalje u dobrim odnosima, atmosfera za vreme intervjua bila je jako čudna i neprijatna. Harry je očigledno jedva čekao da sve ovo prođe, pa je većinu vremena proveo buljeći u pod i verovatno zamišljajući da je negde drugde! Čak je i na pitanja odgovarao vrlo kratko.

null

Ne može se reći ni da je Caroline Flack uživala – ona je poznata po svojim energičnim i živim intervjuima, ali ovog puta bila je vrlo mirna i postavljala je samo prilično predvidljiva pitanja, kao da je i ona htela da samo što pre odradi ovaj deo posla.

FOTO: FAME

12 KOMENTARA

  1. Harry uopste nije proveo vecinu vremena buljeci u pod, cak naprotiv gledao je u njenom pravcu. Sigurno da mu je bilo malo neprijatno, to stoji. :) Pozz

  2. Slatkiceee. Samo da kazem da su na “Take me Home” meni pored LWWY i Llittle things najbolje pesme Kiss you, Heart attack, They don’t know about us i C’mon, C’mon :-):-):-)
    <3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.